LG Action Cam cu LTE este dedicată pasionaților de broadcasting

LG Action Cam cu LTE este dedicată pasionaților de broadcasting

Dacă nu vă este suficient să înregistrați secvențe de acțiune la calitate foarte bună și vreți să le și trimiteți live în eter, LG Action Cam cu LTE este soluția ideală.

Există foarte multe aplicații pentru camerele de acțiune. Pasionații de sporturi extreme aproape de fiecare dată au una sau mai multe camere GoPro atașate pentru a captura în detaliu secvențe impresionante. Iar dacă aveți o problemă cu GoPro, există multe alte soluții la fel de atractive și versatile.

Din păcate, prea puține dintre ele se pot mândri cu abilitatea de a face broadcasting live pe internet la calitate HD. Tocmai din acest motiv, putem spune că LG Action Cam cu LTE joacă într-o ligă separată. Pe lângă conectivitatea 4G, camera are un acumulator de 1400 mAh, mai mult decât suficient pentru înregistrarea a patru ore de conținut la rezoluție Full HD.

În plus, prin prisma prezenței cuvintelor Action Cam în titlu, puteți sta liniștiți că nivelul de anduranță aferent produsului este la același nivel cu cel al competiției. Camera este certificată IP 67, o particularitate care se traduce printr-un nivel avansat de rezistență la apă și praf. Per ansamblu, camera ar trebui să se descurce în orice mediu fără să aveți emoții în ceea ce privește nisipul, ploaia sau expunerea la cantități mai mari de apă. În mod evident, veți avea și posibilitatea să faceți investiții într-un set stufos de accesorii, monturi și carcase mai performante, dar acestea din urmă sunt opționale.

LG Action Cam cu LTE va fi disponibilă începând de luna viitoare la un preț ce momentan nu a fost făcut public. Camera face parte din colecție de dispozitive LG Friends și poate filma la rezoluție 4K cu 30 de cadre pe secundă, Full HD la 60 de cadre pe secundă și HD la 120 de cadre pe secundă. Streamingul online se va realiza la rezoluție 720 cu 30FPS. Opțional, o puteți folosi ca pe o cameră CCTV sau o cameră de mașină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: