Lenovo Air 13 Pro este o alternativă pentru Xiaomi Mi Air

Lenovo Air 13 Pro este o alternativă pentru Xiaomi Mi Air
12:00 30.07.2016

În urmă cu câteva zile, cei de la Xiaomi făceau valuri cu Xiaomi Mi Notebook Air, iar Lenovo se adresează aceluiași target cu Lenovo Air 13 Pro.

O combinație parcă dintre MacBook Air și MacBook Pro, cel puțin din punctul de vedere al denumirii, noul Lenovo Air 13 Pro este de fapt o alternativă pentru creația recentă a celor de la Xiaomi, care tocmai și-au anunțat intrarea în domeniul sistemelor portabile.

Similar din multe puncte de vedere cu Xiaomi Mi Notebook Air, noul Lenovo Air 13 Pro este un notebook ultraportabil ce merită toată atenția. Acesta are un preț decent, un design atrăgător și o placă video dedicată ce lipsește aproape de fiecare dată din sistemele atât de subțiri și ușoare.

Noul Lenovo este construit în jurul unui display de 13,3 inci și, cel puțin momentan, pare să fie disponibil într-o singură configuație hardware. Aceasta include un procesor de ultimă generație Intel Core i5-6200U, o cantitatea de doar 4GB RAM și un SSD mai mult decât decent de 256GB. Punctul său forte constă în placa video NVIDIA GeForce GTX 940MX care s-ar putea să se comporte bine în câteva jocuri recente, deși ar fi fost ideali măcar 8GB RAM pentru gaming. Greutatea este de doar 1,29Kg, față de cei 1,28Kg de la Xiaomi Mi Notebook Air. Grosimea de 1,48 centimetri nu este extrem de mică, dar având în vedere prezența unui GPU dedicat, spațiul suplimentar a fost necesar pentru ventilare. Amatorii de securitate suplimentară se vor bucura de prezența un senzor de amprentă în noul Air 13 Pro.

În stadiu de precomandă, prețul pentru Lenovo Air 13 Pro cu configurația de mai sus este de 750 de dolari, dar în magazine se pare că va ajunge la 825 de dolari. În ceea ce privește disponibilitatea, cel puțin momentan, noul gadget este disponibil doar în China, dar cu puțin noroc, ar trebui să ajungă și alte colțuri ale mapamondului.

Sursa: Ubergizmo
loading...