Legend of Zelda a inspirat un scurt metraj de animație impresionant

Legend of Zelda este una dintre cele mai puternice francize din portofoliul celor de la Nintendo și nu ar trebuie să fie nici o surpriză faptul că a inspirat un scurt metraj de calitate realizat de fani.

În cazul în care v-ați jucat vreodată un joc Legend of Zelda, ar fi păcat să nu aruncați o privire pe scurt metrajul de mai sus. Acesta a fost realizat de o echipă de fani independenți ai francizei care au dorit să-și exprime aprecierea pentru creațiile Nintendo așa cum știu ei mai bine, prin intermediul animației. Rezultatul este o referință la un joc un pic mai vechi intitulat Majora`s Mask.

Legend of Zelda, în cele câteva decenii de existență, a ajuns să includă foarte multe jocuri legate într-un fel sau altul de povestea originală. Printre ele se numără și Majora`s Mask, deși respectivul titlu poate fi considerat fără emoții ca fiind unul dintre cele mai sobre, dacă nu un pic macabre. Tocmai din acest motiv, povestea acelui joc are un potențial cinematografic semnificativ, chiar dacă cei de la Nintendo au renunțat să-și mai transforme francizele în lung metraje.

Clipul de mai sus, ancorat în povestea din Majora`s Mask poartă numele Terrible Fate și a fost realizat de o echipă de dezvoltatori entuziaști de la Ember Lab. În principiu, aceștia lucrează de obicei la proiecte complexe de efecte speciale, animație și jocuri video. De această dată, au optat însă pentru o proiect independent pe care l-au postat gratuit online. ,,Un omagiu adus legendarului joc, acest scurt metraj ilustrează povestea de origine a caracterului Skull Kid. E viziunea noastră vizavi de modul în care Universul Zelda poate fi transpus în film. O muncă din dragoste din partea tuturor celor implicați, acesta este un cadou adresat fanilor.

În final, rezultatul este unul destul de impresionant și, cu siguranță, din punctul de vedere al calității animației, peste multe alte proiecte independente pe care le vedeți online la ora actuală. Pare făcut de Pixar, nu de un grup de fani.

17:39 29.11.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video