Acesta este primul smartphone fără mufă jack și vine și cu 6GB RAM

Acesta este primul smartphone fără mufă jack și vine și cu 6GB RAM

De ceva timp, auzim zvonuri că Apple ar urma să renunțe definitiv la mufa jack pentru căști și că următorul iPhone va avea un singur port, adică cel Lightning. Ca de obicei, chinezii sunt maeștri la inovație de împrumut, iar primul smartphone fără un port pentru căști este făcut de LeEco. 

Este foarte posibil ca numele LeEco să nu vă zică mare lucru și nu e nicio rușine. Vorbim despre o companie mică din China care, până de curând, s-a numit LeTV și care a scos o serie de smartphone-uri cu performanțe ridicate și cu preț scăzut.

Chinezii continuă tradiția și sub noul nume, cu seria Le 2, Le 2 Pro și Le Max 2, trei telefoane cu totul speciale pe piață.

Trebuie menționat că LeEco a adus și primul smartphone cu mufă USB C, iar acum au prezentat și primele telefoane fără mufă jack.

LeEco Le 2 este cel mai slab dintre cele trei modele și chiar și așa are specificații mai mult decât decente. Are un display de 5,5 inch cu rezoluție full HD, baterie de 3.000 mAh, procesor cu 10 nuclee X20 de la Mediatek, 3GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare și camere de 8, respectiv 16MP. Le 2 Pro are 4GB RAM, un procesor X25, ceva mai rapid, și o cameră principală de 21MP, restul specificațiilor fiind la fel.

Le Max 2 vine, în primul rând, cu un display mai mare, de 5,7 inch și, implicit, cu rezoluție QHD. Și procesorul este unul de top, fiind vorba despre un Snapdragon 820, iar memoria RAM a acestui model este de 6GB și spațiul de stocare este de 64GB. Are aceleași camere ca Le 2 Pro, adică de 8 și 21MP, dar cea principală beneficiază și stabilizare optică a imaginii.

Toate cele trei telefoane sunt făcute din aluminiu și toate au senzori de amprente și mufe USB C.

Revenind la lipsa mufei jack, această ”problemă” este rezolvată cu o pereche de căști compatibile USB C, iar pe lângă HTC și JBL, acum și LeEco are două modele de astfel de accesorii. Cu toate că ar putea fi un inconvenient pentru persoanele care s-au atașat emoțional de căștile lor vechi, standardul USB C ar putea permite redarea la o calitate mai bună a melodiilor.

Prețurile pentru cele trei telefoane sunt următoarele: 230 dolari pentru Le 2, 325 pentru Le 2 Pro și 390 de dolari pentru Le Max 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: