LeTV 1 Pro este smartphone-ul din aluminiu pe care nu ştiai că ţi-l doreşti cu ardoare

LeTV 1 Pro este smartphone-ul din aluminiu pe care nu ştiai că ţi-l doreşti cu ardoare

Era doar o chestiune de timp până când producători necunoscuţi, precum LeTV realizau smartphone-uri fascinant de atrăgătore, precum LeTV 1 Pro.

Este incredibil de uşor să depistezi similarităţi între noul LeTV 1 Pro şi un iPhone 6 sau HTC One. Mă fascinează însă altceva. Rezultatul final nu e o clonă, este spectaculos el însuşi. Prin margini inexistente ale ecranului şi o construcţie ce pare realizată dintr-o singură bucată de aluminiu, este incredibil de dificil să nu te atragă. Nu mai menţionăm faptul că s-ar putea să fie imposibil de achiziţionat în afara Chinei, important este că există.

A ieşit din mâinile inginerilor de la LeTV, o compania asiatică ce se identifică mai degrabă cu un serviciu online de streaming în teritoriu, gen Netflix sau YouTube, decât cu Smart TV-uri şi alte tipuri de gadgeturi, care sunt de asemenea produse de gigant. În contextul în care preţul de achiziţie pentru el este de doar 400 de dolari, sunt convins că vor fi comercializate foarte multe unităţi. Cine ştie, poate LeTV 1 Pro va fi dispozitivul ce va convinge chinezii că merită să uite de , , Vivo sau Meizu.

Creaţia ilustrată mai jos este realizată în jurul unui display QHD de 5,5 inci ale cărui margini pur şi simplu nu există. Panoul are o densitate de 5334 de pixeli. La interior ascunde octa core-ul Snapdragon 810 de la Qualcomm, un GPU Adreno 430 şi 4GB RAM. Spaţiul de stocare standard este fie 32, fie 64 de GB. Este preinstalat cu Android 5.0 Lollipop şi e unul dintre puţine produse din lume care foloseşte pentru interacţiunea cu un computer şi pentru încărcare un port reversibil USB Type-C. Bateria sa este de 3000 mAh.

letv-1-pro

Citește și: