Lansarea căștilor AirPods a fost amânată

Lansarea căștilor AirPods a fost amânată

Căștile AirPods trebuiau să fie lansate la sfârșitul acestei luni, dar se pare că Apple are alte planuri pentru acestea.

Căștile wireless de la Apple ar fi trebuit să fie lansate la ”final de octombrie”, conform estimărilor realizate de companie, dare se pare că lucrurile stau altfel în practică, față de teorie.

Încă de la începutul lunii septembrie, de când au început discuțiile pe tema renunțării la jack-ul de 3,5mm pentru căști, a apărut și știrea că Apple va lansa AirPods, o pereche de căști fără fir, cu un design care ridică o serie de întrebări utilizatorilor. Mulți utilizatori se întreabă cum vor reuși să nu piardă astfel de căști, deoarece știm cu toții că, mai devreme sau mai târziu, o cască tot alunecă din ureche.

Apple a relatat pentru arstechica.com, cu foarte puțin timp înainte de conferința de presă Hello Again, că a luat decizia de a amâna lansarea noilor căști. Aceștia justifică decizia prin faptul că mai au nevoie de puțin timp de lucru până ce căștile AirPods vor fi gata pentru clienți.

Apple susține că ”feedback-ul comunității cu privire la AirPods a fost incredibil”, dar menționează și un aspect cheie cu privire la respectul pe care îl au pentru clienți: ”nu credem în ideea de a lansa un produs înainte să fie gata”.

Apple nu a dorit să facă vreun comentariu cu privire la o nouă dată de lansare pentru AirPods. Cu toate acestea, sunt șanse ca acestea să fie lansate înainte de Crăciun, fiind ideale pentru sezonul de sărbători. Site-ul companiei nu a fost actualizat, având în vedere că afișează tot mesajul de ”final de octombrie” pentru lansarea căștilor.