Accesoriul simplu cu ajutorul căruia nu vei pierde căștile Apple Airpod

Accesoriul simplu cu ajutorul căruia nu vei pierde căștile Apple Airpod

Spigen a lansat un accesoriu banal, care ar putea fi extrem de util posesorilor de căști Apple Airpod.

În cadrul evenimentului în care a introdus noul iPhone, Apple a prezentat și o pereche nouă de căști. Având în vedere faptul că ultimul telefon produs de compania din Cupertino nu este dotat cu un jack de 3,5 milimetri, era de așteptat ca acestea să se conecteze wireless, prin intermediul tehnologiei Bluetooth. Noile dispozitive se numesc Apple Airpods și se conectează simultan atât la iPhone 7, cât și la Apple Watch.

Totul a fost posibil grație noului chip W1, primul chip wireless produs de Apple. Ideea de căști wireless are un mare punct pro și un mare punct contra: cel pro ar fi că nu îți limitează mobilitatea printr-un cablu enervant, iar cel contra ar fi că sunt extrem de ușor de pierdut. Acum. însă, cei de la Spigen se pare vă vor să rezolve această problemă prin lansarea unui accesoriu pe cât de banal, pe atât de util.

După cum scrie și publicația Phonearena, este vorba despre un cablu care se atașează de cele două căști la capetele sale și care se așază după aceea pe gâtul utilizatorului. Astfel, în cazul în care una dintre căști va ieși din ureche, aceasta nu va cădea pe asfalt, întrucât este protejată de cablul menționat mai devreme. Pentru a convinge cât mai multe persoane să achiziționeze cablul, Spigen a implementat și un design care previne încurcarea cablului în buzunar și furnizează, de asemenea, un accesoriu secundar pentru transportul acestuia.

O  pereche de căști Apple Airpod va costa nu mai puțin de 159 de dolari, un preț destul de mare, având în vedere faptul că dispozitivele pot fi pierdut destul de ușor. Din fericire, cei de la Apple ar fi confirmat pentru Mashable că vor comercializa căștile și individual, prin canale de servicii obișnuite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: