Kobo Aura One este un eBook reader subacvatic

Kobo Aura One este un eBook reader subacvatic

Piața eBook Reader-elor a fost dominată deja de câțiva ani de dispozitive create de Amazon, dar cu creații precum noul Kobo Aura One, concurența este una cât se poate de reală.

Pe de o parte, vânzările la nivel global de tablete au scăzut semnificativ. Pe de altă parte, eBook Readerele au un public dedicat care continuă să investească în astfel de aparate și chiar să achiziționeze modele noi când acestea sunt disponibile, mai ales în situația în care incorporează funcții noi cu adevărat utile sau tehnologii de afișare ce se reflectă într-o experiență de utilizare mai plăcută și mai relaxantă. Noul Kobo Aura One este un astfel de exemplu.

Dacă vă doreați de mult timp un e-Reader modern, noul Kobo cu un ecran de 7,8 inci are nu doar un set de dimensiuni generoase ci și o rezistență sporită la apă, fiind ideal pentru acest final de vară, dacă vreți să citiți în piscină sau pe malul mării. E foarte important să rețineți că gradul său de anduranță nu se limitează la picături de ploaie, ci la mai mult de două ore petrecute la o adâncime de aproximativ o oră sub apă. Astfel, ați scăpat de cea mai importantă sursă de stres în momentul utilizării.

În plus, este și surprinzător de subțire și ușor. Cu toate că majoritatea modelelor noi de Kindle gravitează în jurul diagonalei de 6 inci, Kobo insistă pe faptul că această diagonală de aproape 8 inci emulează mult mai bine experiența citirii dintr-o carte obișnuită. Dacă obișnuiți să dedicați noaptea sesiunilor de lectură, veți aprecia cu siguranță introducerea unui senzor de lumină ambientală ce ajustează lumina panoului în mod automat. În funcție de ora de culcare definită pe aparat, acesta poate activa o lumină caldă gălbuie, pentru a vă relaxa după ce a apus soarele.

Disponibil începând cu 6 septembrie, noul Kobo Aura One va avea un preț de 230 de dolari.

Sursa: Ubergizmo