Lectură sub apă: Kobo Aura H2O, un eReader pentru orice situație

, 22 Aug, 12:00

Unul dintre cele mai rezistente eBook readere este  Aura H20 şi poate fi comandat acum.

kobo-aura-h2o

Cei de la Kobo au creat un eReader de înaltă rezoluţie care arată bine şi rezistă la apă.  H20 este un gadget aprobat de FCC în urmă cu câteva săptămâni și tocmai a avut parte de o lansare oficială. Este construit în jurul unui panou eInk de 6,8 inci şi se ascunde în spatele unui înveliş ermetic capabil să-l protejeze de apă şi praf. Este un eBook eReader certificat IP67, fapt pentru care poate fi ţinut pentru aproximtiv 30 de minute în apă la adâncimea de un metru sau poate fi spălat, dacă vreți să faci asta.

Singurul aspect la care trebuie să aveţi grijă este să acoperiţi portul USB cu capacul din dotare. Pe lângă abilitatea sa evidentă, Aura H2O mai iese în evidenţă printr-un aspect. Este vorba de panoul foarte clar de 6,8 inci de tip eInk Carta Display, cu o rezoluţie de 1.430 x 1.080 pixeli. În rest, în spatele ecranului se ascunde un procesor la 1GHz, 4GB spațiu de stocare şi un slot microSD pentru extinderea acelei memorii. Este disponibil doar într-o variantă cu conectivitate WiFi, fără 3G, iar producătorul a promis 2 luni de autonomie cu sesiuni zilnice de lectură de 30 de minute.

Primele unităţi din noul Kobo Aura H20 vor fi livrate începând cu data de 1 septembrie la un preţ de 180 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail