Khadgar, cel mai nou erou din Hearthstone disponibil doar pe iOS

Khadgar, cel mai nou erou din Hearthstone disponibil doar pe iOS

Numărul eroilor cu care vă puteți juca Hearthstone nu este foarte mare, dar cei de la Blizzard tocmai l-au mărit pentru posesorii de iDevice-uri cu Khadgar.

Archmage Khadgar este cel mai nou erou pe care îl puteți folosi în Hearthstone pentru a vă domina adversarii în popularul RPG cu cărți. ,,Archmage Khadgar este un erou bine cunoscut denizenilor din Azeroth! După ce a fost ucenicul lui Medivh, a ajuns acum unul dintre cei mai puternici magi din istorie!” Astfel a fost descrisă prezența sa în Hearthstone.

Din păcate, dacă vă jucați Hearthstone doar pe PC sau Android, va fi imposibil să puneți mâna pe noul erou. Acesta din urmă va fi disponibil pentru achiziție doar de pe un smartphone sau o tabletă cu iOS. Motivația din spatele acestei decizii a fost publicată pe website-ul dezvoltatorului.. ,,Blizzard Entertainment, Apple și WWF lucrează împreună pentru a proteja viața pe planeta noastră. De acum și până pe 24 aprilie, clienții Apple vor putea să achiziționeze eroul Khadgar în-game în magazinul Hearthstone pentru 4,99 dolari.” Toți banii din aceste achiziții se vor duce direct la WWF – World Wide Foundation, nici un procent nefiind câștigat de către Apple sau Blizzard.

Această inițiativă a celor de la Apple împreună cu Blizzard face parte din programul Apps for Earth ce se desfășoară în AppStore. Partea bună pentru fanii jocului este că, după ce ați deblocat eroul contra cost pe un iDevice, acesta va rămâne asociat contului vostru de Hearthstone și vă veți putea bucura de el pe orice platformă. Ca urmare, în cazul în care nu aveți un iPhone sau iPad, ar fi recomandabil să împrumutați un iDevice de la un prieten pentru a-l achiziționa pe Khadgar de pe contul vostru aferent jocului. Nu de alta, dar nu vă doriți să aveți un handicap în fața amicilor voștri cu iPhone. Hearthstone poate fi descărcat gratuit de la această adresă, dacă nu-l aveți deja.