Experiența multiplayer din Call of Duty: Infinite Warfare, ilustrată în noi trailere

În fiecare an avem parte de un nou CoD, dar nici unul dintre modelele lansate în trecut nu a fost atât de polarizant precum Call of Duty: Infinite Warfare.

Dacă vă plac la vreun nivel shooterele, este foarte puțin probabil să nu fi dezvoltat o fascinație pentru universul Call of Duty. Titlurile din serie sunt unele dintre cele mai spectaculoase. Pe lângă faptul că au niște bugete astronomice pentru a fi realizate într-un mod cât se poate de impresionant, acestea și generează vânzări cu mult peste media tuturor titlurilor din piață. De cele mai multe ori, compatiția este față de jocul lansat cu un an înainte.

În privința noului Call of Duty: Infinite Warfare, acesta ar trebui să fie lansat în următoarele luni și este dezvoltat in-house de cei de la Infinity Ward. Ca fapt divers, jocul lansat la finele anului trecut, a fost creat de Treyarch. Acitivision a avut grijă ca prin alternarea dezvoltatorilor, să avem un nou joc în fiecare an, chiar dacă partea de dezvoltare durează aproximativ 2 ani.

Call of Duty: Infinite Warfare urmează să ajungă în magazine pe 4 noiembrie 2016 pe PC, Xbox One și PS4. Dacă prin intermediul trailerelor lansate în ultimele luni ne-am format o idee despre campania single player din joc, a venit timpul ca și aspectele multiplayer ale ecuației să fie dezvăluite în format video. În definitiv, partea de gaming online cu mai mulți jucători este componenta care aduce milioane de jucători în acest univers anual.

În continuare este un pic ciudat să vedem un Call of Duty desfășurat în spațiu, dar premisa este una destul de plauzibilă. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, pământul a rămas fără resurse, iar procesele de exploatare au ajuns să se desfășoare pe alte planete. Pe planete de pe întregul mapamond au fost create colonii, în timp ce o luptă perpetuă se desfășoară între United Nations Space Alliance și Settlement Defense Front.

07:22 05.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video