John Wick 2 are parte de primul său trailer

John Wick 2 are parte de primul său trailer

Primul trailer pentru filmul John Wick  a fost publicat pe contul YouTube al celor de la Lionsgate.

”Welcome to Rome”. Începutul trailer-ului pentru noul film John Wick dezvăluie încă din primele secunde orașul în care va avea loc acțiunea principală.  Keanu Reeves îl va interpreta încă o dată pe personajul principal, care, oricât de mult ar încerca, pare incapabil să se pensioneze. Acesta revine, astfel, pe marile ecrane, mai bine pregătit, mai bine înarmat și cu un nou câine de companie.

Trailer-ul, din păcate, nu scoate la iveală foarte mult detalii în legătură cu viitoare producție, însă, de curând, Keanu Reeves și alți membrii ai distribuției au discutat acest subiect la New York Comic Con. Potrivit site-ului Polygon, acțiunea va avea loc la doar patru zile după cea din primul film. Astfel, John Wick are la dispoziție doar 96 de ore pentru a se pregăti pentru următoarea sa aventură, în care va fi nevoit să interacționeze cu alți asasini.

După cum probabil știți deja, Ruby Rose și Common vor evolua în acest film, alături de Laurence Fishburne. Acesta din urmă, de fapt, a mai colaborat cu Reeves în cadrul filmelor din seria Matrix.

Anul trecut, Lionsgate și producătorul de jocuri Starbreeze, au anunțat un parteneriat conform căruia cele două companii ar dezvolta în John Wick pentru HTC Vive. Acum, la New York Comic Con, simularea a fost disponibilă pentru cei interesați. Filmul va debuta în cinematografe la începutul anului viitor, în data de 10 februarie.

Citește și:
Etichete: