iPhone 8 ar putea avea un ecran curbat pe toate laturile

iPhone 8 ar putea avea un ecran curbat pe toate laturile

Simpla idee de ecran curbat ar putea să nu fie suficientă pentru Apple, având în vedere că aceștia ar avea de gând să creeze un iPhone cu display curbat pe toate laturile.

Deja știm că unul dintre modelele de iPhone 8 va avea un ecran OLED, iar ceea ce se mai preconizează cu privire la acest ecran este că va fi unul de tip ”edge-to-edge”, astfel că bezelul display-ului va avea o grosime minimă.

Noul zvon apărut în media din Coreea de Sud arată că ecranul curbat de pe iPhone 8 va fi mult mai interesant decât ne așteptam. Sursele arată că ”varianta OLED a noului iPhone va avea curburi pe toate părțile, având în vedere că Apple a comandat ecrane de plastic și nu din sticlă de la Samsung Display. Aceștia sunt capabili să le ofere celor de la Apple aproape 100 de milioane de ecrane”, citează phonearena.com.

Referința cu privire la materialul ales pentru ecrane arată că panourile comandate de Apple ar fi fost create din plastic pentru a putea fi curbate. Încă nu se poate concluziona dacă Apple vrea ca toate laturile să fie curbate, dar punctul de pornire deja există. Pe de-o parte, există telefonul cu ecran curbat Samsung Galaxy Round, iar pe de altă parte, există modelele precum S7 Edge, ale căror ecrane sunt curbate pe două laturi.

Oricare ar fi planurile celor de la Apple, aceștia mai au câteva luni în care se pot gândi la varianta finală a produsului, și în care pot experimenta cu diversele tehnologii pe care vor să le integreze. Ecranele OLED pentru iPhone 8 vor fi o sarcină cu adevărat dificilă, iar producătorii vor trebui să înceapă să lucreze chiar din primăvară, pentru ca numărul necesar de telefoane să fie gata pentru o lansare de toamnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: