Tim Cook: iPhone 7 te va convinge să faci upgrade și nu vei putea trăi fără el

Tim Cook: iPhone 7 te va convinge să faci upgrade și nu vei putea trăi fără el

Tim Cook, CEO-ul celor de la Apple, are mare încredere în viitorul telefon al companiei sale.

În cazul în care nu știați, iPhone 6S nu s-a vândut la fel de bine precum se așteptau cei de la Apple. În acest condiții, compania a fost nevoită să reducă numărul de dispozitive produse în perioada cuprinsă între lunile ianuarie și martie cu aproximativ 30%, în comparație cu același interval din anul 2015. Însă Tim Cook se pare că nu își face griji în legătură cu viitorul telefon, iar în cadrul unei emisiuni recente, și -a exprimat optimismul în legătură cu acesta.

”Pregătim niște inovații excepționale, precum noile iPhone-uri, care vă vor convinge pe voi și pe alte persoane care dețin asemenea telefoane să facă un upgrade. Vă vom oferi lucruri fără de care nu veți putea trăi. Vă veți uita înapoi și vă veți întreba cum ați putut trăi până acum fără ele”, ar fi declarat Cook în cadrul emisiunii Mad Money de pe CNBC.

După cum scrie Guardian, în ultimul trimestru financiar, compania din Cupertino a avut venituri cu 26% mai mici decât în aceeași perioadă a anului precedent. Cu toate acestea, Tim Cook este de părere că avem de-a face cu probleme pe termen scurt.

În ultimele luni, Apple a fost criticată pentru faptul că nu ar fi inclus prea multe feature-uri noi pe iPhone 6S. Prin urmare, clienții nu au avut un motiv bun pentru a achiziționa dispozitivele mobile. Nici Apple Watch nu a fost uitat. Deși a devenit rapid cel mai popular smartwatch de pe piață, Apple nu și-a atins ținta în ceea ce privește vânzările. Anul trecut ar fi fost livrate în jur de 13 milioane de modele, iar în 2016, experții sunt de părere că numărul livrărilor va ajunge la 14 milioane.

Situația se pare că nu se va îmbunătăți în perioada următoare, astfel că gigantul din Cupertino nu are de gând să producă mai mult modele iPhone SE pentru a suplini pierderile cauzate de popularitatea scăzută a flagship-urilor sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI