iPhone 7 este cel mai performant telefon, potrivit testelor benchmark

iPhone 7 este cel mai performant telefon, potrivit testelor benchmark
Bogdan Cristea
Bogdan Cristea
18:03 13.09.2016

Cei de la Apple se pot declara extrem de mulțumiți de primele benchmark-uri cu iPhone 7.

Cele mai noi telefoane ale companiei din Cupertino s-ar fi descurcat extrem de bine în cadrul primelor teste benchmark. Înainte de a vi le prezenta pe acestea, însă, vom vorbi puțin despre specificații. Pentru început, iPhone 7 beneficiază de un ecran de 4,7 inci, care suportă o rezoluție de 1.334×750 de pixeli. De cealaltă parte, display-ul de 5,5 inci de pe iPhone 7 Plus este unul mai performant și suportă o rezoluție Full HD.

Ambele versiuni se folosesc de noul procesor quad-core Apple A10 Fusion. După cum scriu și cei de la Geeky Gadgets, în condițiile în care A9 era unul dual-core, diferențele uriașe în ceea ce privește performanțele nu sunt deloc surprinzătoare. Două nuclee ale noului A10 sunt cu 40% mai rapide decât Apple A9, iar celelalte rulează la frecvențe mai mici și consumă de cinci ori mai puțină energie.

Astfel, în benchmark-ul AnTuTu, iPhone 7 a reușit să obțină un scor de 178.000. Pentru a înțelege mai bine importanța acestui rezultat, trebuie să aveți în vedere faptul că în fruntea celor mai performante telefoane în luna august a acestui an s-a aflat OnePlus 3, dispozitiv care a reușit să obțină un scor de 140.288. Spre deosebire de noul telefon, iPhone 6S a obținut ”doar” un scor de 133.781. Acesta i-a asigurat locul 8 în topul celor mai puternice telefoane în luna precedentă. În mod interesant, primele șase locuri sunt ocupate de terminale produse de companii din China.

Lista de specificații va fi completată de 2GB RAM, în cazul iPhone 7, și de 3GB RAM, în cazul iPhone 7 Plus. După cum probabil știți deja, telefoanele vor fi disponibile în versiuni de 32GB, 128GB și 256GB. Cât despre baterii, primele informații indică un acumulator cu o capacitate de 1.960 mAh pentru iPhone 7 și unul cu o capacitate de 2.910 mAh pentru iPhone 7 Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: