iPhone 7 ar putea fi primul smartphone Apple cu încărcare rapidă

iPhone 7 ar putea fi primul smartphone Apple cu încărcare rapidă

Cu toate că sunt printre cele mai bune telefoane de pe piață, iPhone-urile nu au fost niciodată chiar în pas cu vremurile. iPhone 7 se apropie un pic mai mult de standardele actuale prin intermediul încărcării rapide. 

Apple e în urmă la capitolul display, memorie RAM și număr de nuclee de procesare. Totuși, cu iPhone 7, Apple va intra în rând cu lumea în ceea ce privește timpul de încărcare. Dacă cele mai noi zvonouri sunt corecte, iPhone 7 ar putea fi primul smartphone Apple cu încărcare rapidă, funcție care există pe smartphone-urile cu Android de câțiva ani.

Abordarea Apple privind autonomia nu a fost niciodată una foarte serioasă. Cu toate că utilizatorii se plâng că sunt nevoiți să poarte constant cablurile de încărcare după ei, compania nu a dat multă importanță acestor plângeri.

Singurul pas notabil făcut de gigantul din Cupertino a fost lansarea unei carcase cu baterie integrată, carcasă cu un design cel puțin discutabil. Acum, mulțumită unei fotografii cu placa de încărcare a iPhone 7, știm că Apple are de gând să introducă un modul de încărcare rapidă. Potrivit The Malignant, următorul iPhone va folosi încărcătoare de 5 volți și 2 amperi.

Asta înseamnă că telefonul va veni și cu un încărcător nou. Până acum, posesorii de iPhone care voiau să își încarce telefonul mai rapid, trebuiau să folosească un încărcător de iPad, dar riscau să-și strice bateriile de la telefon.

Alte zvonuri privind iPhone 7 vorbesc despre o putere mai mare de procesare, o cameră îmbunătățită (chiar dublă pe modelul iPhone 7 Plus) și o mufă jack pentru căști în minus.

iphone 7

Citește și: