08 nov. 2016 | 13:58

iPhone 7 ar putea fi disponibil și în varianta Jet White

ACTUALITATE
iPhone 7 ar putea fi disponibil și în varianta Jet White

Apple a anunțat că iPhone 7 va veni în două variante noi, în afară de consacratele Silver, Gold și Rose Gold, ceea ce s-a și întâmplat.

Cel mai nou dispozitiv al gigantului din Cupertino poate fi achiziționat și în variantele Matte Black și Jet Black, dar fanii ar mai putea avea o surpriză cromatică. Există o șansă destul de mare să apară în catalog și un elegant iPhone 7 alb și lucios, potrivit The Next Web.

Acest iPhone 7 alb s-ar numi „Jet Aechite”, ceea ce înseamnă că ar fi corespondentul „angelic” al frumosului (și sensibilului la zgârieturi) Jet Black. Zvonurile nu menționează nimic de o dată în care ar deveni disponibil pe piață, dar se crede că atât iPhone 7 standard, cât și iPhone 7 Plus ar veni și pe această culoare.

Nu avem nicio certitudine că nu sunt doar simple speculații, așa că ar fi înțelept să nu ne entuziasmăm prematur. Este cunoscut faptul că fanii Apple propun deseori variante de design pentru dispozitivele nou apărute, așa că există o posibilitate ca aceasta să fie și situația lui iPhone 7 Jet White.

Nu putem decât să sperăm că Apple va considera că e o idee bună să aducă un plus de varietate pentru potențialii cumpărători de iPhone 7. Ce-i drept, au existat multe nemulțumiri legate de schimbările imperceptibile de design implementate pe noul model, așa că un iPhone alb ar schimba puțin situația. Singura doleanță a oricărui posibil cumpărător ar fi, fără îndoială, să nu se zgârie la fel de ușor precum fratele Jet Black.