20 sept. 2016 | 16:46

Imaginile acestea ne arată cât de repede se zgârie un iPhone 7 Jet Black

ACTUALITATE
Imaginile acestea ne arată cât de repede se zgârie un iPhone 7 Jet Black

Apple a menționat că versiunea Jet Black de iPhone ar putea să se zgârie mai repede, însă puțini s-au așteptat la așa ceva.

Cei care s-au interesat în legătură cu ultimele telefoane produse de Apple știu că acestea sunt disponibile și într-o versiune numită Jet Black. Compania din Cupertino a menționat că această versiune ar putea să se zgârie mai ușor decât celelalte, însă anunțul respectiv se pare că nu i-a speriat pe utilizatori. Astfel, noua variantă de culoare pentru iPhone 7 înregistra deja un succes aparte zilele trecute.

Telefoanele iPhone 7 ce folosesc această schemă de culoare s-au epuizat primele, alături de variantele Plus ale flagship-ului. Dar cele două poze publicate recent de cei de la Verge demonstrează că utilizatorii ar fi trebuit să acorde mai multă atenție anunțului Apple. După cum puteți vedea mai sus, dispozitivul arată de parcă ar fi fost supus unor teste de rezistență. Însă cei de la Verge menționează că nu au încercat așa ceva.

Telefonul nu a fost lovit și nu a fost utilizat în condiții neplăcute. Mai exact, autorul menționează că dispozitivul a fost folosit precum un iPhone de rând. Totuși, el sugerează, de asemenea, că unele dintre imperfecțiunile vizibile în imaginile respective nu pot fi observate din anumite unghiuri. Mai mult decât atât, autorul nu este de acord nici cu sugestia Apple de a cumpăra o carcasă, sugerând că nu îți cumperi un dispozitiv elegant precum un iPhone 7 Jet Black, pentru a-l ține într-o carcasă.

Apple ar vrea să livreze nu mai puțin de 100 de milioane de dispozitive iPhone 7 până la finalul anului 2016. Ar fi, într-adevăr, o realizare impresionantă, chiar și pentru gigantul din Cupertino, în condițiile în care experții au estimat că acesta nu va livra mai mult de 85 de milioane de telefoane din noua generație. Chiar și așa, precomenzile sunt 15-25% mai mici decât cele înregistrate în cazul modelului iPhone 6S anul trecut.