Interzis minorilor – următorul Wolverine va fi 18+

Interzis minorilor - următorul Wolverine va fi 18+

Anul viitor, Hugh Jackman va intra pentru ultima oară în pielea lui Wolverine, dar noul film va fi interzis minorilor și complet diferit față de ce am văzut în trecut.

Lansarea Deadpool a creat un precedent, deși este greu momentan să apreciem dacă va fi vorba de unul pozitiv sau negativ. În orice caz, respectiva peliculă cu Ryan Reynolds în rolul principal a fost clasificată ca fiind cea mai profitabilă lansare din toate timpurile în materie de conținut interzis minorilor. Nu a durat mult până când marile studiouri au decis că respectiva rețetă trebuie reiterată până la epuizare.

Mai ales când vine vorba de filme cu super eroi, pe viitor vă puteți aștepta la foarte multe lung metraje ce vor avea restricția 18+ în ceea ce privește publicul. În mod evident, acea limitare nu se referi la conținut erotic, ci la violență dusă la absurd și înjurături ostentativ de agresive și creative, menite să fie amuzante.

Pe lângă faptul că un nou Deadpool a fost deja confirmat și va fi realizat probabil în același stil precum primul, tocmai am primit confirmarea oficială că și al treilea film din seria Wolverine va fi interzis minorilor. Afirmațiile pe marginea acestui subiect au venit de la Simon Kinberg, producătorul filmului.

,,Este un Wolverine foarte radical, curajos și diferit decât cel pe care l-ați văzut în oricare dintre aceste filme.” Astfel a început Kinberg descrierea noului film ce ar urma să ajungă pe marile ecrane în 2017.,,Nu sunt sigur că am voie să spun asta. Sunt de acord cu tine că se zvonea ca Patrick Stewart să facă parte din film. Acțiunea se petrece în viitor și cum voi și mulți alții au afirmat, filmul va avea rating R [interzis minorilor]. Este violent, tonul este similar cu cel al unui western. Este un film foarte cool, diferit.” Acest detalii au fost oferite de producătorul Wolverine 3 într-un interviu acordat publicației Collider.

Wolverine 3 va ajunge în cinematografe pe 3 martie 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: