Intbox PRO i8 este un player ieftin și versatil cu Android 6

Intbox PRO i8 este un player ieftin și versatil cu Android 6

Dacă încercați să renunțați la televiziunea clasică și să treceți exclusiv pe streaming online, o cutiuță precum Intbox PRO i8 s-ar putea să fie soluția perfectă.

În domeniul playerelor dedicate de conținut multimedia, există destul de multe soluții de la companii renumite precum Apple sau Amazon. Acelea nu prea se compară însă cu un gadget cu Android pe care poți să instalezi ce aplicații dorești și funcționează cu același spor în fiecare colț al lumi. Intbox PRO i8 este un astfel de gadget versatil care nu doar că este foarte sprinten, dar vine și cu cele mai recente tehnologii pe partea de conectică. În definitiv, când te bazezi pe streaming și cochetezi cu ideea vizionării de conținut video 4K fără fire prin casă, ai cu siguranță nevoie de cele mai recente tehnologii wireless, atât pe partea routerului, cât și a player-ului conectat la TV.

Intbox PRO i8 este înfățișat ca un TV Box ideal pentru a-ți face televizorul semnificativ mai smart. Acesta vine preinstalat cu Android 6.0 și ar trebui să poată rula fără nici un fel de probleme cele mai recente aplicații și jocuri. Pentru a reda fără întreruperi conținut 4K encodat în H265, la interior, ascunde o combinație între un procesor octa core Amlogic S912 și un GPU ARM Mali-T820MP3 de ultimă generație. Cantitatea de memorie RAM de 2GB DDR3 ar trebui să fie suficientă pentru majoritatea scenariilor pe care le aveți în minte, iar cei 8GB de memori internă sunt mai mult decât suficienți pentru instalarea de programe. Conectica include WiFi 802.11ac pe frecvența de 5GHz, Bluetooth 4.0 HDMI 2.0, Ethernet, o ieșire optică și un port USB. Spațiul de stocare intern se poate extinde printr-un card microSD.

Ca dimensiuni, Intbox PRO i8 are 15,2 x 13,8 x 2,5 centimetri și 450 de grame. Vine preinstalat cu cea mai recentă versiune de Kodi, ideal pentru streaming de filme și muzică dintr-o varietate foarte mare de surse și costă doar 57 de euro cu transport gratuit în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: