01 iun. 2016 | 21:02

Instagram devine o unealtă serioasă pentru business

ACTUALITATE
Instagram devine o unealtă serioasă pentru business

Cei care vor să-și promoveze mult mai eficient afacerea pe Instagram o pot face acum folosind un set complet nou de de unelte ce se vor propaga pe întregul mapamond în următoarea perioadă.

Asocierea unui cont de Instagram pe lângă Facebook, Twitter, Pinterest sau Google+ pentru o afacere este un gest cât se poate de natural. În definitiv, dacă vreți să-ți promovezi produsele sau serviciile, prezența pe diverse rețele sociale este cât se poate de relevantă.

Există totuși o problemă. Doar cei de la Facebook au un set de unelte comprehensive pe care le puteți folosi nu doar pentru a posta conținut online în diferite forme, dar și pentru a vedea un feedback exhaustiv legat de impactul respectivelor postări pentru internauți. Având în vedere că Instagram este o companie Facebook, în scurt timp, un set similar de unelte și grafice își vor găsi loc și pe rețeaua de socializare axată în principal pe fotografii și clipuri scurt.

Printr-un anunț oficial, cei de la Instagram au confirmat că, dacă vă ocupați de administrarea unei pagini de business vă veți putea diferenția mult mai bine de o pagină obișnuită pe aceeași rețea socială. Veți oferi utilizatorilor mai multe metode prin care să fiți contactați și veți putea vedea mult mai clar care sunt postările ce au avut un impact major.

În primul rând, pe o pagină de business, în locul clasicelor butoane pentru mesaje directe sau emailuri, veți câștiga butoane suplimentare pentru contat prin SMS, email sau apeluri telefonice. Statisticile generate automat pentru fiecare postare în parte vor include și detalii foarte relevante legate de vârsta celor care interacționează cu ele. Dacă aveți postări foarte importante prin care vreți să invitați internauții la un grad sporit de interactivitate, există posibilitatea să promovați acele postări contra cost, similar cu funcția Boost pe Facebook.

Toate aceste opțiuni vor fi integrate în următoarele luni în aplicațiile Instagram, iar până la sfârșitul anului ar trebui să fie disponibile persoanelor de pe întregul mapamond.

instagram business

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele