Înscrieți-vă acum în beta-ul deschis de Battlefield 1

Battlefield 1 ar putea fi cel mai impresionant joc Battlefield din ultimii ani, iar toți cei curioși îl pot experimenta într-un beta deschis ce va fi inițiat la finele acestei luni.

Se anunță a fi un joc foarte complex, cu un accent puternic pe experiențe multiplayer masive, un arsenal foarte stufos de armament și o varietate spectaculoasă de mijloace de transport, de la cai până la avioane, de la bâte și baionete până la mitraliere. Acțiunea din Battlefield 1 se petrece în primul râzboi mondial, iar cei de la EA împreună cu dezvoltatorul Dice sunt convinși că respectiva perioadă este o mină de aur pentru un joc de război ce va pune 64 de jucător pe o singură hartă în lupte multiplayer masive.

Având în vedere dificultățile finisării unui astfel de titlu fără asistența unui număr semnificativ de jucători, tocmai a fost anunțat un beta deschis pentru Battlefield 1 la care vor avea acces toți cei curioși, cu condiția să aibă un PC cu o configurație decentă. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial Battlefield și include o descriere detaliată a experienței la care veți putea participa complet gratuit.

,,Open Beta-ul de Battlefield 1 va include harta Sinai Desert, un câmp de luptă usturător de cald localizat la est de El-Jifar. De la lupte la sol de infanterie printre strâzile strâmte ale Bir el Mazar până la lupte cu avioane deasupra stâncilor, veți fi nevoiți să profitați într-un mod tactic de dune, în timp ce vă implicați în lupte explozive. Când ați pierdut toate speranțele, vor veni întăriri sub forma puternicului Behemoth – un tren armat mortal ce trece prin nisipurile deșertului.

Modurile la care veți avea acces sunt în număr de două, Conquest și Rush, cel de-al doilea incorporând posibilitatea unor sesiuni de multiplayer cu 64 de jucători în același timp pe hartă. Beta-ul deschis va începe pe 31 august pentru noi toți, iar dacă faceți parte din programul Battlefield Insider veți avea acces la aceeași experiență cu 10 zile mai devreme, pe 21 august. Pentru a vă înscrie, folosiți acest link.

11:06 16.08.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video