Noul Battlefield te transportă în trecut o sută de ani

Noul Battlefield te transportă în trecut o sută de ani

Battlefield 1 vă va permite să luptați pe câmpurile de luptă din Primul Război Mondial.

În urmă cu câteva zile, atunci când trailer-ul pentru Call of Duty: Infinite Warfare a fost lansat, printre primii care au ridiculizat viitorul joc au fost dezvoltatorii care se ocupă de noul joc Battlefield. În acea perioadă, faptul ca Battlefield ne va transporta pe câmpurile de luptă din Primul Război Mondial era doar un zvon. Acum, este o certitudine. Trailerul oficial al viitorului joc confirmă faptul ca veți fi implicați în luptele din nord-estul Franței și alte locuri, în perioada cuprinsă între anii 1914 și 1918.

La prima vedere trailerul arată foarte bine. Având în vedere războiul despre care vorbim (unul bazat, în mare parte, pe luptele din tranșee), avem parte de multă acțiune. Foarte interesant este faptul că mulți oameni au crezut că au de-a face cu o istorie alternativă. Mai exact, aceștia credeau că EA a regândit întregul conflict, pentru a-l face mult mai interesant.

Însă compania a ținut să specifice foarte clar că totul este inspirat din realitate, de la amestecul dintre luptele terestre și cele aeriene, până la atacurile dirijabilelor germane. Probabil niciodată diferența dintre Call of Duty și Battlefield nu a fost atât de mare într-un singur an. Astfel, în timp ce Activision ne duce în viitor cu o sută de ani, EA alege să ne prezinte, în schimb, trecutul.

Anul acesta, având în vedere tot ce s-a întâmplat până acum, este clar că Battlefield are șansa de a fura o grămadă de fani de la Call of Duty. Pentru a fi sincer, mie nu mi-au priit niciodată luptele din Battlefield și, cel mai probabil, următorul titlu nu-mi va schimba preferințele.

În cazul în care Infinite Warfare va fi un dezastru (recunosc, și eu mă număr printre cei care au fost extrem de dezamăgiți de trailer), sunt de părere, totuși, că majoritatea fanilor Call of Duty vor rămâne la Black Ops 3, sau vor cumpăra acel Legacy Edition pentru a primi Modern Warfare Remastered. Iar dacă se plictisesc și de Black Ops 3, vor avea întotdeauna Modern Warfare 2, nu?

Citește și: