Inevitabil, puteți cumpăra Galaxy S7 din aur, platină și aur roz

Inevitabil, puteți cumpăra Galaxy S7 din aur, platină și aur roz

Cei care nu sunt mulțumiți de opțiunile de culoare puse la dispoziție de Samsung, pot opta pentru un Galaxy S7 sau Galaxy S7 Edge placat cu aur, platină sau aur roz.

Dacă nu vreți să vă investiți banii într-un Vertu sau orice alt smartphone absurd de scump pentru că vă încântă mai mult funcționalitatea unui Galaxy S, în mod obișnuit, veți face un compromis în ceea ce privește utilizarea materialelor premium. Din fericire, de câțiva ani au apărut mai multe companii spcializate pe îmbrăcarea unor smartphone-uri populare în aur sau platină.

De această dată vorbim de recent anunțatele Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. În cazul în care vi le doriți placate cu aur pentru un aspect care să-ți fure ochii sau chiar să te orbească în soare puternic, o companie intitulată Truly Exquisite, contra unei sume modice, va executa cu plăcere întregul proces. Echipa de britanici din spatele acestei brand au inclus deja în ofertă, momentan doar la stadiu de precomandă, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge placate cu aur, platină și aur roz.

Cel mai ieftin Galaxy S7 finisat de Truly Exquisite pe care îl puteți achiziționa costă doar 2380 de dolari și vine placat cu aur, versiunea S7 Edge cu același tratament premium sare până la 2495 de dolari. Un pic mai atrăgător estetic, pentru cunoscători, există modelul placat cu platină la 2495 de dolari pentru S7, respectiv 2630 de dolari pentru S7 Edge. Cea mai ostentativă opțiune, chiar dacă nu cea mai scump, include placarea cu aur roz de 18 karate la un preț de 2425 de dolari, respectiv 2562 de dolari pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

În mod evident, astfel de gadgeturi s-ar putea să nu vi se adreseze, dar nu este exclus ca unii dintre cunoscuții voștri să fi așteptat cu entuziasm exact lansarea acestor variante. Pentru mai multe detalii și precomenzi, puteți accesa website-ul Trully Exquisite. Au în ofertă și iPhone 6S sau 6S Plus dacă sunteți curioși.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: