Încep precomenzile pentru Oculus Rift, cel mai așteptat kit de realitate virtuală

Încep precomenzile pentru Oculus Rift, cel mai așteptat kit de realitate virtuală

Oculus a anunțat în mod oficial când vor începe precomenzile pentru kitul său de realitate virtuală.

Cei de la Oculus au vești bune pentru toți cei care își doresc să achiziționeze dispozitivul lor de realitate virtuală. Astfel, conform publicației Gizmodo, precomenzile pentru acesta vor începe miercuri, 6 ianuare, de la ora 11:00 ET (18:00, ora locală). Anunțul a fost publicat chiar pe pagina oficială a companiei, însă, în mod surprinzător, Oculus nu a furnizat și informații în legătură cu prețul kitului.

Compania probabil că este conștientă de faptul că majoritatea celor interesați de a achiziționa Oculus Rift sunt utilizatori experimentați, capabili să investească sume destul de mari. Pe lângă prețul kitului de realitate virtuală, trebuie să luăm în considerare și PC-ul.

După cum am scris într-un articol recent, doar 13 milioane de PC-uri din toată lumea vor îndeplini cerințele necesare în anul 2016. Dacă este să ne luăm după datele furnizate de Gartner, agenție citată și de publicația Blooomberg, asta ar însemna doar 1% din totalul calculatoarelor care vor fi folosite pe parcursul acestui an.

Pentru a te bucura de cea mai bună experiență atunci când folosești un asemenea dispozitiv, procesorul grafic din calculatorul tău ar trebui să fie unul extrem de puternic. De șapte ori mai puternic decât media celor întâlnite în PC-urile gamerilor în ziua de azi, după cum susține Nvidia. Oculus Rift va veni la pachet cu un joc denumit Lucky’s Tale, iar în cazul în care ați făcut o recomandă, veți beneficia și de EVE: Valkyrie.

UPDATE: Pe pagina oficială Oculus a apărut prețul oficial al unui bundle ce conține ochelarii Oculus Rift un Xbox One Controller, jocul EVE: Valkyrie și Lucky Tale. Tot acest pachet costa 599 de dolari, ochelarii putându-se achiziționa doar sub forma acestui bundle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: