HTC 10 are, în sfârșit, o dată oficială de lansare

HTC 10 are, în sfârșit, o dată oficială de lansare

După lungi speculații legate de eventuala lansare a unui nou vârf de gamă al HTC, compania taiwaneză a confirmat data disponibilității HTC 10.

Indiferent dacă vă așteptați la un HTC One M10 sau sunteți de părere că noul nume HTC 10 vehiculat online în ultimele săptămâni este cel corect, important este că smartphone-ul va fi lansat oficial pe data de 12 aprilie. Nu vom vorbi la momentul respectiv despre o conferință impresionantă cu jurnaliști din întreaga lume. În schimb, HTC a organizat o lansare exclusiv online, la aceeași oră în diverse colțuri ale lumii. În România, evenimentul va putea fi urmărit pe htc.com începând cu ora 15:00, la New York va fi la ora 8:00, iar la Taipei, la ora 20:00.

În ultimele săptămâni, au ajuns online tot mai multe randări ale noului HTC 10 din surse credibile, lâsând din ce în ce mai puține detalii de aflat în cadrul lansării oficiale. Deja îi știm specificațiile tehnice și suntem convinși că se va lupta de la egal la egal pentru supremație cu Galaxy S7 sau LG G5, datorită prezenței în interior a SoC-ului Qualcomm Snapdragon 820. Pentru prima oară, aparent, vor fi și niște modificări ale liniilor de design, în comparație cu HTC One M9 și HTC One M8, modelele foarte similare din ultimii doi ani.

În contextul în care ultimele două modele de HTC One nu s-au vândut foarte bine și au alimentat zvonurile cum că gigantul taiwanez ar fi de vânzare sau s-ar pregăti pentru restructurări masive, este mai evident ca niciodată că HTC are nevoie de un succes răsunător. Nu de alta, dar primul HTC One a introdus carcasa metalică la Androide, iar acea inovație s-a reflectat în vânzări spectaculoase. Rămâne să vedem dacă taiwanezii vor reuși să reitereze succesul modelului de acum trei ani prin intermediul acestui telefon cu nume predestinat – HTC 10.

Citește și: