HyperX a lansat în România căștile de gaming Cloud Revolver

HyperX a lansat în România căștile de gaming Cloud Revolver

HyperX a lansat în România căștile de gaming Cloud Revolver, în cadrul unui eveniment organizat la Nexus Gamers Pub.

Căștile oferă o calitate și o precizie a sunetului superioară datorită difuzoarelor de 50mm, atât în shooterele first person, cât și în jocurile open environment. Adaptabilitatea difuzoarelor, designul mecanic al cutiei acustice frontale, cupa căștilor de dimensiuni mai mari si spațiile pentru ventilație le permit utilizatorilor să audă mișcările adversarilor mai clar și de la o distanță mai mare, obținând astfel un avantaj competitiv asupra acestora.

HyperX Cloud Revolver, asemeni predecesorilor Cloud și Cloud II, folosește spumă roșie cu memorie și piele de calitate superioară pentru cupele de urechi și head band, pentru un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming. Suspensia confecționată din oțel aduce un plus de durabilitate, stabilitate și calitate.

De asemenea, căștile vin împreună cu un microfon detașabil, care are proprietăți de estompare a zgomotului. E flexibil, așa că nu va fi greu să găsești distanța perfectă față de gură. Totuși, nu poți să îți dai vocea pe mute prin poziționarea lui verticală. Această funcție e rezervată pentru dongle-ul extra, prevăzut cu butoane pentru mute și volum. Prețul va fi de în jur de 120 de dolari, cu aproximativ 20 de dolari mai mult față de modelul precedent, încadrându-se în sfera mid-range.

Lansarea modelului de căști Revolver vine în contextul evoluției rapide a industriei sporturilor electronice, care a ajuns la 323 milioane de gameri în Europa. HyperX sponsorizează 25 de echipe la nivel global și este, de asemenea, și sponsorul principal al Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom și PAX.

Citește și: