Huawei P9 ar putea fi lansat în patru variante diferite

Huawei P9 ar putea fi lansat în patru variante diferite

Viitorul flagship al chinezilor de la Huawei ar putea fi disponibil în patru variante.

Patru ar putea fi cifra magică a flagship-urilor din acest an. După ce s-a zvonit că Samsung ar urma să lanseze modelul Galaxy S7 în patru versiuni, acum auzim că și Chinezii de la Huawei ar urma să facă același lucru cu viitorul P9. După cum scriu cei de la Android Authority, compania din China dorește astfel să satisfacă o gamă cât mai variată de clienți.

În mod evident, totul are legătură cu prețul și specificațiile dispozitivului. Vom vedea o versiune P9 standard, alături de un P9 Lite, pentru cei care nu doresc să investească sume foarte mari, un P9 Max pentru cei care își doresc un ecran mai mare și un P9 îmbunătățit, care va veni dotat cu feature-uri adiționale.

Modelul P9 Max ar putea beneficia de o cantitate mai mare de RAM în comparație cu modelul standard și de o capacitate lărgită de stocare. Versiune îmbunătățită de P9, de cealaltă parte, ar urma să fie dotată cu un senzor principal de 12 megapixeli dublu, pentru refocalizare, imitând, într-un fel, efectul pe care l-am mai văzut pe camera Lytro Illum.

În ceea ce privește ecranul, chinezii vor rămâne la rezoluția Full HD, surse apropiate companiei menționând că ”plusul de calitate al imaginii nu justifică consumul mult mai mare de baterie”. Însă nu vă faceți speranțe să le vedeți în Barcelona în perioada următoare, Huawei dorind se le lanseze în cadrul unui eveniment special la câteva săptămâni după MWC 2016.

Citește și:
Etichete: