11 ian. 2016 | 18:09

Noile versiuni Huawei Watch au fost create în colaborare cu Swarowski

ACTUALITATE
Noile versiuni Huawei Watch au fost create în colaborare cu Swarowski

Dezvoltate în colaborare cu divizia Gemstone a companiei Swarovski, noile versiuni Huawei Watch sunt destinate publicului feminin.

Cele două noi versiuni Huawei Watch vin în completarea celor lansate anul trecut și reprezintă două opțiuni stylish destinate femeilor. Conform descrierii oferite de chinezi, Huawei Watch Jewel include nu mai puțin de 68 de cristale de zirconiu Swarovski încrustate în jurul cadranului placat cu aur roz, fiecare măsurând 1,5 mm.Dacă vă doriți, însă, ceva mai discret, ediția Elegant are un model striat în jurul carcasei placată cu aur roz.

Huawei Watch Jewel și Elegant au disponibile peste 40 de fețe, respectiv cele disponibile pentru modelul original, și încă 10 fețe exclusive. Din câte se pare, acestea sunt completate de două curele de ceas din piele, disponibile în variantele de culoare alb perlat și albastru safir.

La fel ca orice alt smartwatch de pe piață, dispozitivul Huawei vă va afișa notificări în timp real pentru apeluri, mesaje și e-mailuri. Prin intermediul conectivității Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizează cu smartphone-ul unui utilizator, în cazul în care acesta a instalat deja aplicația Android Wear.

Ceasul include, printre altele, funcția “Find my phone”, care vă permite să-l găsiți foarte ușor, iar datorită ultimei versiuni Google Android Wear, atât utilizatorii platformei Android, cât și cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch. Senzorul de mișcare în 6 axe, împreună cu un giroscop și cu un accelerometru, monitorizează activitățile realizate și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără.