16 feb. 2016 | 13:59

Huawei va lansa un dispozitiv cu stylus la MWC

ACTUALITATE
Huawei va lansa un dispozitiv cu stylus la MWC

La Mobile World Congress, în acest an, chinezii de la Huawei ar putea introduce un dispozitiv cu stylus.

Fără îndoială, Samsung și LG vor atrage atenția majorității persoanelor prezente la Mobile World Congress în acest an. Un sondaj efectuat de către site-ul Phonearena sugera chiar că oamenii sunt mai interesați de LG G5 decât de terminalele Samsung. Lăsând la o parte cei doi giganți din Coreea de Sud, trebuie să ținem cont de faptul că la Barcelona vor fi și numeroase alte companii interesante. Una dintre acestea este Huawei.

Huawei teaser 1

Compania din China, care a devenit de curând cel mai mare producător de telefoane mobile pe piața sa principală, se pregătește să lanseze la Barcelona un gadget dotat cu un stylus, conform ultimelor informații. Cel mai probabil, însă, nu este vorba despre un telefon mobile, ci despre MateBook, un hibrid care va rula Windows 10. Asta nu înseamnă că Huawei nu are de gând sp introducă un rival pentru seria Galaxy Note în viitor.

[related]

Tot la MWC 2016, Huawei ar putea lansa patru versiuni ale flagship-ului său. Vom vedea o versiune P9 standard, alături de un P9 Lite, pentru cei care nu doresc să investească sume foarte mari, un P9 Max pentru cei care își doresc un ecran mai mare și un P9 îmbunătățit, care va veni dotat cu feature-uri adiționale.Modelul P9 Max ar putea beneficia de o cantitate mai mare de RAM în comparație cu modelul standard și de o capacitate lărgită de stocare.

Versiunea îmbunătățită de P9, de cealaltă parte, ar urma să fie dotată cu un senzor principal de 12 megapixeli dublu, pentru refocalizare, imitând, într-un fel, efectul pe care l-am mai văzut pe camera Lytro Illum. În ceea ce privește ecranul, chinezii vor rămâne la rezoluția Full HD, surse apropiate companiei menționând că ”plusul de calitate al imaginii nu justifică consumul mult mai mare de baterie”.