Huawei Mate 9 ar putea fi lansat în trei versiuni

Huawei Mate 9 ar putea fi lansat în trei versiuni

Huawei Mate 9, din păcate, nu a debutat la IFA, astfel că va trebui să ne mulțumim cu informații neoficiale în perioada următoare.

După cum am ami spus, Huawei Mate este, de ceva vreme, gama prin care Huawei încearcă să aducă pe piață elemente hardware noi. Smartphone-ul Mate 9 pare să urmeze regula, iar mulți oameni se așteptau ca acesta să debuteze luna aceasta, la IFA. Din păcate, el nu a fost prezentat la Berlin, dar, între timp, am avut ocazia de a afla noi informații, grație unor leak-uri recente.

După cum scrie site-ul GSMArena, am putea avea parte de trei versiuni ale următorului Huawei Mate 9, fiecare dintre acestea având o cantitatea diferită de memorie și fiind disponibilă în culori diferite. Astfel, modelul cel mai performant va beneficia de un ecran de 6 inci (cel mai probabil, cu rezoluție Full HD), un procesor Kirin 960 și 6GB RAM. De asemenea, capacitatea de stocare ar fo de 256GB, iar sistemul de operare rulat va fi Android 7.0 Nougat. În plus, pe spate vor fi montați doi senzori de 12 megapixeli, care vor putea înregistra materiale video 4K, iar pe față va fi inclus un senzor de 8 megapixeli.

Cât despre celelalte două versiuni, acestea ar putea să se diferențieze prin intermediul capacității de stocare și al culorilor. Unul dintre ele va avea 128GB, celălalt va avea 64GB. De asemenea, cel cu 128GB va fi disponibil într-o versiune maronie și una roz, în timp ce telefonul cu 64GB va fi disponibil în versiunile albă, aurie și neagră. Acesta din urmă ar putea fi lansat chiar și într-o versiune dualSIM și ar urma să aibă un preț de 480 de dolari. Cel cu 128GB ar costa 550 de dolari, iar cel cu 256GB 700 de dolari. Cât despre data de lansare, nu avem foarte multe informații până în acest moment.

Citește și:
Etichete: