Huawei Honor Note 8 duce ideea de telefon la absurd

Huawei Honor Note 8 duce ideea de telefon la absurd

Dimensiunea smartphone-urilor moderne refuză să se pondereze, iar creații precum noul Huawei Honor Note 8 sunt rezultatul cererii publicului.

În urmă cu câțiva ani, terminalele cu o diagonală peste 5 inci erau considerate phableturi și un pic ciudate. Între timp, mai ales când vorbim de terminale de top, respectiva diagonală a devenit standard, iar lansarea iPhone 6 Plus și 6S Plus cu o diagonală de 5,5 inci a confirmat faptul că nu mai este absurd să scoți un astfel de dispozitiv din buzunar. Acum, termenul de phablet se rezumă aproape exclusiv la creații a căror diagonală depășesc 6 inci și se apropie destul de mult de noțiunea clasică de tabletă.

Cel mai nou telefon care se află la granița dintre smartphone și tabletă este Honor Note 8 de la Huawei, un mic gigant construit în jurul unui panou cu diagonala foarte generoasă de 6,6 inci. Cu această dimensiune, este puțin probabil să ți-l cumperi din greșeală. Fie ți-l dorești cu ardoare, fie nu-i înțelegi sub nici o formă utilitatea. În orice caz, cu o rezoluție nativă de 2560 x 1440, nu prea aveți ce să-i reproșați.

La interior, ecranul de 6,6 inci de la Huawei Honor Note 8 ascunde un procesor octa core Kirin 955 cu o performanță mai mult decât decentă în combinație cu 4GB RAM. În funcție de preț, puteți opta pentru un spațiu de stocare intern de până la 128GB, dar nu lipsește nici posibilitatea extinderii sale folosind microSD-uri. Camera principală este de 13 megapixeli, acumulatorul e de 4500 mAh, iar un cititor de amprente completează elementele de securitatea avansată ale aparatului.

Cum se întâmplă de obicei cu gadgeturi de top ale unor producători chinezești, începând cu 9 august, cel puțin pentru o perioadă limitată de timp, Huawei Honor Note 8 se va vinde doar în China. Prețul de start pentru aparat, după conversie va fi de 349 de dolari pentru modelul de 32GB și 420 de dolari pentru varianta de 128GB. Deja a fost confirmată disponibilitatea phabletului în SUA, rămâne să aflăm detalii despre Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo