05 iul. 2016 | 14:26

Huawei Honor 8 se pregătește de lansare

ACTUALITATE
Huawei Honor 8 se pregătește de lansare

Pentru că era inevitabil să treacă o zi fară lansarea unui nou smartphone chinezesc, de această dată vorbim de Huawei Honor 8, un telefon ce ar trebui să ajungă în magazine în câteva zile.

Huawei Honor 8 a fost subiectul mai multor zvonuri în ultimele săptămâni, dar se pare că ne apropiem cu pași repezi de lansarea efectivă a aparatului, altfel nu ar fi început să circule online imagini ce par să ilustreze dispozitivul în variantă comercială.

Ilustrate în imaginea de mai sus sunt câteva randări cu noul Huawei Honor 8 care trădează mai multe particularități originale de design. În primul rând, putem vedea că va fi disponibil într-o variantă de culoare albă, deși sunt mari șanse să poată fi achiziționat și în alte culori. În plus, pe partea din spate, pare să includă o configurație destul de complexă când vine vorba de capturi foto video. Pot fi văzute două camere foto, integrate într-un mod similar cu Huawei P9. Un senzor de amprentă se face remarcat pe partea din spate a aparatului.

Partea din față a aparatului este foarte similară cu cea a Huawei Honor V8, confirmând faptul că producătorul asiatic se străduiește să-și definească liniile de telefoane prin elemente de design apropiate. La interior, noul smartphone, se vehiculează, că va fi construit în jurul unui procesor Kirin 950 cu 3 sau 4GB RAM, până la 128GB spațiu de stocare, în funcție de buget și un acumulator de 2900 mAh. Diagonala ecranului va fi de 5,2 inci, iar rezoluția sa nativă de 1920 x 1080 pixeli. Partea de captură va implica o combinație între o cameră principală de 12 megapixeli pe partea din spate și una de 8 megapixeli pentru selfie-uri.

În principiu, noul Huawei Honor 8 ar trebui să ajungă la primii utilizatori până la finele acestei luni, dar nu știm sigur care va fi prețul său sau dacă va ajunge și în teritorii precum România la scurt timp după lansare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele