Huawei G9 Plus este un mid-range cu specificații interesante, dar preț măricel

Huawei G9 Plus este un mid-range cu specificații interesante, dar preț măricel

Huawei prinde din ce în ce mai multă popularitate pe piața smartphone-urilor și tocmai a lansat Huawei G9 Plus, un nou model situat, ca specificații și preț, între Huawei P9 și Huawei P9 lite.

Huawei G9 Plus are specificațiile un mid-range ceva mai avansat. Mai exact, are un display mare, de 5,5 inch, cu rezoluție full HD.

Partea de procesare este asigurată de un Qualcomm Snapdragon 625 și în privința memoriei RAM trebuie menționat că există două versiuni: una cu 3GB RAM (și 32GB spațiu de stocare) și una cu 4GB RAM (și 64GB spațiu de stocare).

 

Alte specificații includ o cameră foto principală de 16MP – cu stabilizare optică și posibilitatea de a filma la rezoluție 4K – și una frontală de 8MP, dar și un senzor de amprente pe partea din spate.

Comparativ, Huawei P9 lite vine cu un ecran de 5,2 inch, un procesor HiSilicon Kirin, 2GB RAM și cameră foto de 13MP, iar Huawei P9 – vârful de gamă de anul acesta – are un procesor mai performant, 3GB memorie RAM, dar și o cameră foto dublă pe partea din spate, realizată în colaborare cu Leica.

În ceea ce privește prețul, Huawei G9 Plus ajunge pe piața din China la un preț de aproape 360 de dolari, care îl situează între cele două modele menționate anterior, dar și aproape de Oneplus 3, smartphone cu 6GB RAM și performanțe de invidiat.

Rămâne de văzut la ce preț va ajunge Huawei G9 Plus în magazinele din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: