HTC anunță data la care veți putea precomanda Vive Pre

HTC anunță data la care veți putea precomanda Vive Pre

Taiwanezii de la HTC au anunțat în mod oficial când veți putea precomanda HTC Vive Pre.

În cazul în care vă doriți un kit pentru realitate virtuală în viitorul apropiat, atunci HTC Vive Pre ar trebui să fie una dintre principalele soluții. Dispozitivul creat de taiwanezi a reușit să ne impresioneze în 2015, atunci când l-am testat la Gamescom, iar acum, se pare că îl vom putea precomanda de la sfârșitul lunii următoare. DUpă cum scrie Phonearena, HTC a anunțat în mod oficial că dispozitivul va fi disponibil pentru precomandă din data de 29 februarie.

Noul Vive Pre include o pereche de ochelari mai mici decât predecesorul și controllere mai mici. De asemenea, ochelarii includ acum și o cameră frontală, iar senzorii sunt acoperiți. Curelele de prindere au fost îmbunătățite, iar pe partea interioară, utilizatorii vor putea monta diverse straturi, în funcție de preferințe.

Conform Android Central, taiwanezii se pare că au îmbunătățit și calitatea imaginilor afișate, display-ul fiind acum mai luminos, iar mișcările, mai naturale. Și controller-ele au fost modificate, noile versiuni având un design ergonomic, două noi butoane și o autonomie de patru ore. Puteți citi mai multe despre Vive Pre aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: