HTC 11 promite să-și spulbere concurența cu specificații de top

HTC 11 promite să-și spulbere concurența cu specificații de top

Concurența în domeniul smartphone-urilor a devenit din ce în ce mai acerbă, mai ales când vorbim de terminale de top, dar iminentul HTC 11 are toate șansele ne impresioneze.

În prima parte a lui 2017 vom fi asaltați cu o serie de terminale high end, iar cele mai multe dintre ele vor încerca să atragă un număr important de utilizatori. Cu Galaxy S8, Samsung trebuie să-și răscumpere dezastrul din jurul Galaxy Note 7. Cu HTC 11, compania HTC este obligată să facă valuri în industrie și să atragă un public numeros, altfel, are toate șansele să dispară sau să fie achiziționată de un terț.

După mai multe trimestre fiscale în care a înregistrat pierderi semnificative, HTC, conform zvonurilor, se pare că vrea să-și spele păcatele cu HTC 11. Aparent, urmașul lui HTC 10 va face saltul la 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare.

Mai multe surse au confirmat că noul vârf de gamă al HTC va fi construit în jurul unui panou de 5,5 inci cu o rezoluție nativă de 1440 x 2560 pixeli. Partea de procesare va fi asigurată de cel mai nou procesor al celor de la Qualcomm. Snapdragon 835 împreună cu 8GB RAM și o memorie internă de 256GB cu siguranță vor fi suficiente pentru ca dispozitivul să fie un concurent serios pentru vârfurile de gamă de la Samsung, LG, Sony, Motorola, Huawei și nu numai.

În privința posibilităților de captură, ar trebui să vedem câteva îmbunătățiri importante pe partea de performanță, deși camera principală va avea doar 12 megapixeli, iar camera frontală va sta la baza unor selfie-uri de 8 megapixeli. Telefonul va fi preinstalat cu Android 7.0 Nougat, va avea un acumulator de 3700 mAh, iar tehnologia de încărcare rapidă va fi Quick Charge 4.0.

Nici unul dintre aceste detalii nu a fost confirmat oficial momentan de către cei de la HTC, dar cel puțin în privința SoC-ului Snapdragon 835, este aproape inevitabil să nu-l vedem în majoritatea smartphone-urilor high-end din 2017.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo