HP Chromebook promite viteză mare și securitate sporită la un preț mic (P)

HP Chromebook promite viteză mare și securitate sporită la un preț mic (P)

HP a adus în România primul Chromebook, laptopul Google care permite acces rapid, simplu și securizat la toate activitățile online.

Chromebook-ul câștigă tot mai mult teren mai ales în rândul tinerilor, care nu mai găsesc utilitate la un gadget dacă nu are conexiune la internet, sau în rândul celor care sunt foarte activi și mobili și au mereu nevoie de e-mailuri sau de acces permanent la documente salvate în cloud. 

Laptopurile tip Chromebook se actualizează odată cu software-ul Google, fiind ideale pentru navigat pe Internet, chat, media player și stocarea informațiilor în cloud. Utilizatorii care petrec ore întregi pe Internet și care caută experiențe cloud rapide și securizate se pot orienta cu încredere către laptopul HP Chromebook, disponibil AICI.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete. HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive gratuit în primii doi ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toată muzica din Google Play Music.

Sistemul de operare Chrome OS este mai rapid decât orice alt sistem de operare, atunci când vine vorba de navigare pe Internet sau utilizarea aplicațiilor web. Se actualizează automat și pornește în doar 10 secunde datorită disk-ului SSD de 16 GB și a procesorului Intel Celeron N2840, cu frecvență de 2.16 GHz.

Dispozitivul cântărește doar 1,28 kg, este ultra-portabil și asigură mobilitate maximă pentru utilizatorii care sunt mereu pe drumuri și au nevoie permanentă de conexiune la Internet, iar bateria are o autonomie de peste 8 ore. Ecranul cu diagonală de 11,6 inci HD are rezoluția de 1366 x 768 și puteți conecta cu ușurință Chromebookul la un display mai mare. 

HP Chromebook 1

Chromebook-ul HP oferă acces la toate aplicațiile din Google Play Store și permite distribuirea fișierelor din cloud. În plus, e-mailul sau documentele pot fi accesate și offline, iar actualizarea lor în Drive se face automat în momentul în care se reia conexiunea la internet. Activitățile sunt reluate de fiecare dată de unde au rămas.

Există aplicație în Google Play Store pentru orice funcție a unui laptop obișnuit, astfel încât utilizatorul nu mai este nevoit să instaleze niciun program, să updateze licențe sau soft-uri. În plus, documentele sunt organizate automat în Google Drive, iar editarea și distribuirea lor se face mult mai simplu. Noul Chromebook de la HP asigură experiențe online mai rapide, simplificate și securizate.

HP Chromebook este disponibil exclusiv în magazinele Orange și pe orange.ro şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24, incheiat pe o perioda de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de Internet nelimitat în timpul nopţii prinHappy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange. Mai multe detalii AICI.

Citește și: