09 dec. 2015 | 08:34

Hitman Beta pentru PC și PS4 are o dată oficială și un nou trailer

VIDEO
Hitman Beta pentru PC și PS4 are o dată oficială și un nou trailer

Au trecut deja multe luni de când cei de la Square Enix și IO Interactive au anunțat un nou Hitman, dar se pare că noul titlu are parte de mai câteva amânări.

Inițial, când am început să discutăm prima oară oară de noul Hitman, acesta ar fi trebuit să ajungă la doritori, în variantă finală, în luna decembrie a acestui an. În urmă cu câteva săptămâni, lansarea a fost amânată până în martie 2016. 

Pentru ca lucrurile să funcționeze ca unse în momentul lansării oficiale, se pare însă că înainte ca jocul să ajungă în magazine, va exista un beta oficial. IO Interactive, printr-un comunicat de presă, a anunțat zilele trecute data exactă începând cu care veți putea înțelege mai bine cu se mănâncă noul Hitman, oferindu-vă în același timp ocazia să ajutați la eliminarea unor bug-uri și finisarea unor funcții. Dacă aveți un PlayStation 4, beta-ul va începe pe 12 februarie 2016, în timp ce posesorii de PC-uri vor fi nevoiți să mai aștepte câteva zile până pe 19 februarie.

[related]

Vestea cea mai bună este că beta-ul va fi deschis tututor. Nu contează dacă ați făcut sau nu precomandă la noul Hitman, veți avea acces oricum la beta, iar cu puțin noroc, dezvoltatorii vă vor convinge să vă investiți banii munciți cu greu.

Singurii dezamăgiți de acest anunț sunt posesorii de console Microsoft. Din păcate, nu a fost oferit nici un detaliu pe marginea unui beta pentru Xbox One. Aceștia din urmă, vor fi nevoiți să aștepte până în luna martie a anului viitor pentru a-și forma o părere despre Hitman, doar după ce l-au cumpărat. În orice caz, noul teaser trailer disponibil mai sus s-ar putea să facă o treabă foarte bună în a vă arăta că merită să așteptați.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele