Google și YouTube te țin la curent cu Olimpiada de la Rio

Google și YouTube te țin la curent cu Olimpiada de la Rio

Olimpiada de la Rio va începe la finalul acestei săptămâni, iar cu ajutorul Google și YouTube veți fi la curent cu toate evenimentele.

Ar putea fi cel mai important eveniment al anului la nivel global. Olimpiada de la Rio va fi urmărită de către persoane din întreaga lume și, cu toate că nimic nu se compară cu o experiență live, momentele importante vor ajunge toate pe YouTube. Dacă vreți să știți cine a câștigat o anumită probă olimpică, va fi suficient să tastați întrebarea pe Google și imediat veți afla rezultatul, fără clickuri suplimentare. În plus, noul sistem va fi la fel de eficient atât pe desktop, cât și în aplicația Google de mobil sau în browser-ul vostru preferat. Câștigătorii medaliilor, fotografii de calitate de la eveniment și link-uri către clipuri de pe YouTube, toate vor fi incluse.

Per ansamblu, Olimpiada de la Rio va avea un loc privilegiat pe Google și YouTube și s-ar putea să vă fie destul de greu să ocoliți informații despre competiția ce se va desfășura în perioada 5 – 21 august. Toate acestea vor fi posibile prin intermediul unor parteneriate puternice cu posturi TV de pe întregul mapamond.

,,Pentru a ajuta la realizarea unei experiențe de vizionare și mai bogate, am încheiat parteneriate cu companii TV din mai mult de 60 de țări, inclusiv BBC din UK, America Movil din America Latina (exceptând Brazilia), NHK din Japonia și mulți alții. Acești parteneri vor aduce momentele imporante din jocuri pe YouTube pentru a ne asigura că veți putea fi la curent cu momentele care taie respirația.

Ca urmare, pentru mai bine de două săptămâni, veți avea un amalgam de mijloace pentru a afla ce se întâmplă la Olimpiada de la Rio. Singura limitarea va fi că doar la TV veți putea vedea evenimentele voastre preferate în direct. Transmisiuni live nu vor ajunge pe YouTube de la nici un eveniment.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo