Google Pixel introduce un design nou al butoanelor

Google Pixel introduce un design nou al butoanelor

Prima imagine care arată design-ul frontal al telefonului Google Pixel ne prezintă un design nou al celor trei butoane soft de pe ecran. 

Pe ecranul virtual din imaginea cu noul telefon se pot vedea deja o serie de îmbunătățiri ale interfeței grafice și putem observa noi elemente introduse de Pixel Launcher, precum pictogramele rotunde. Cu toate acestea, vedeta noilor imagini apărute o reprezintă tastele soft din partea de jos a ecranului. Deși telefoanele vor fi create de HTC, brandul Google va fi cel ce va prima pe partea din față a telefoanelor.

Noul design al tastelor se bazează pe trei forme simple: un triunghi orientat spre stânga, un cerc încadrat într-un cerc mai mare și un pătrat. Pentru unii, noul design nu pare o schimbare majoră, dar este un punct cheie, având în vedere că vedem butoanele respective o bună parte din timp.

Nu există vreo indicație că stilul acesta de butoane va fi disponibil și pentru alte telefoane, fiind probabil un design special creat pentru Google Pixel.

Noile telefoane vor aduce și o serie de schimbări la nivelul animațiilor din cadrul interfeței. Cu toate acestea, niște detalii exacte vor apărea în viitor.

Noile butoane soft de pe ecran îi îngrijorează pe cei ce se tem de faptul că ecranele AMOLED ale noilor Pixel vor suferi de ”burn-in” – faptul că zonele respective sunt iluminate mai tot timpul ar putea conduce la crearea unor urme permanente pe ecran, indică androidcentral.com.

Informațiile despre telefon ne indică faptul că vom vedea smartphone-ul Pixel în două variante, una cu ecran de 5 inci, dar și una cu ecran de 5,5 inci, varianta Pixel XL Ambele telefoane vor folosi, cel mai probabil, procesoare Snapdragon 821 și vor veni dotate cu 4GB de memorie RAM. Camera principală a telefonului va avea un senzor de 12MP, iar camera frontală oferă un senzor de 8 megapixeli.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: