26 apr. 2016 | 07:06

Game of Thrones – primul episod din sezonul 6, gratuit și legal online

ENTERTAINMENT
Game of Thrones - primul episod din sezonul 6, gratuit și legal online

Game of Thrones a început din nou în urmă cu aproximativ 24 de ore, iar cei de la HBO au găsit calea perfectă de a micșora un pic nivelul de piraterie.

Fiecare episod din Game of Thrones se piratează pe întregul mapamond cu o viteză amețitoare, demnă de recorduri. Mai multe episoade din sezonul 5, difuzat în 2015, au ocupat primele poziții în clasamentul celor mai descărcate filme online vreodată.

Deși este greu de spus dacă 2016 va fi diferit, cei de la HBO, distribuitorul unic al serialului și producătorul responsabil de realizarea sa, au luat câteva măsuri preventive. După ce anul trecut au început să trimită scrisori de notificare acasă celor care au piratat episoade în diverse colțuri ale lumii, anul acesta s-au orientat în direcția cealaltă. Este vorba de eforirea de conținut gratuit online, fără nici un fel de cont.

Primul episod din Game of Thrones – sezonul 6 poate fi vizionat fără nici un fel de restricții pe HBO Go folosind acest link. Acesta marcat foarte clar cu mesajul ,,Disponibil fără abonament.” Astfel, deși HBO Go este un serviciu plătit, pe care s-ar putea totuși să-l primiți gratuit împreună cu un abonament la RDS sau Vodafone, cei de la HBO speră că vă veți abona pentru a vedea în acest format confortabil și legal întregul sezon.

[readmore]

Game of Thrones – sezonul 6 a început duminică seara cu episodul intitulat The Red Woman. Acesta are o durată de 47 de minute, mai puțin decât media episoadelor de acum un an, iar în continuare este marcat ca fiind interzis minorilor. Regia a fost semnată de Jeremey Podeswa.

În cazul în care nu l-ați văzut deja, ar fi bine să accesați adresa de mai sus. Nu de alta, dar calitatea este de înaltă definiție, iar subtitrarea în limba română este foarte bine scrisă. În cel mai rău caz, revedeți-l, poate veți sesiza detalii care v-au scăpat la prima vizionare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele