Galaxy S7 și S7 Edge vin cu schimbări majore pe partea de software

Galaxy S7 și S7 Edge vin cu schimbări majore pe partea de software

Nu trec 24 de ore fără noi informații despre Galaxy S7 și S7 Edge, cu toate că în doar câteva zile va fi lansat oficial.

Până în acest moment, este foarte posibil să fi dezvoltat o obsesie în legătură cu viitoarele vârfuri de gamă de la Samsung. Sud coreenii își pun mari speranțe în două dispozitive de top într-o perioadă în care, la nivel global, vânzările de smartphone-uri și-au potolit brusc trendul ascendent de acum câțiva ani.

Galaxy S7 și S7 Edge ar trebui să dea lovitura pentru Samsung, iar conform zvonurilor din ultimele săptămâni, sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Nu au ele un design revoluționar, dar aspectul este unul atrăgător și modern. În definitiv, dacă cei de la Apple pot lansa două smartphone-uri cu același design, de ce nu ar merge și la Samsung.

Un lucru este sigur, vor exista două dispozitive pornind de la o tranziție începută în urmă cu un an. Diferența față de 2015, când S6 și S6 Edge au avut aceeași diagonală, este că S7 pare să fie construit în jurul unui panou de 5,1 inci, în timp ce S7 Edge va duce această valoare până la 5,5 inci. În astfel de circumstanțe, rămâne să vedem ce se va întâmpla în a doua jumătate a anului cu S7 Edge+, în cazul în care va mai fi lansat un astfel de model. În teorie, acela ar fi trebuie să fie fratele mai mare.

galaxy-s7-edge-leaked-again

O altă veste care s-ar putea să atragă persoanele care nu au neapărat o atracție pentru Samsung, ține de modul în care vă va fi servit sistemul de operare. Ca un răspuns la cererile înverșunate ale utilizatorilor, Galaxy S7 și S7 Edge s-ar putea să aibă o interfață privată de un număr semnificativ de aplicații proprietare complet inutile. În contextul în care, oricum. majoritatea aplicațiilor Samsung sunt acum disponibile în Google Play, rămâne la latitudinea utilizatorilor dacă le vo instala sau nu. Interfața TouchWiz va rămâne de actualitate, dar va veni fără câteva funcții care aveau ca efect penalizarea performanței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: