Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran întâlnit pe vreun telefon

Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran întâlnit pe vreun telefon

Galaxy Note 7 nu este nici pe departe revoluționar când vine vorba de specificații, dar se pare că are cel mai bun ecran folosit vreodată de către un smartphone.

Din multe puncte de vedere, Galaxy Note 7 este doar un S7 mai mare cu suport pentru S Pen. Puterea de procesare este identică, iar plusurile sale cele mai importante s-ar putea să nu vă fie foarte utile. În această categorie intră pe primul loc scannerul de iris. Pe de altă parte, se pare însă că sud coreeni au investit totuși un pic în partea de cercetare și dezvoltare de la Note 7, mai ales în privința panoului.

În majoritatea review-urilor care au ajuns deja online, ecranul de la Galaxy Note 7 a câștigat numeroase aprecieri ca fiind luminos, strălucitor și cu un contrast foarte mare. La cât de bine se vede, marginile curbate care vă deschid ușa către un număr semnificativ de opțiuni suplimentare de interacțiune sunt doar un bonus. Multe dintre acestea au fost însă opinii subiective.

Abia când Galaxy Note 7 a ajuns în mâna Dr. Raymond M. Soneira de la DisplayMate, același panou a fost supus unor teste obiective științifice. Astfel, în urma analizei lui M. Soneira, putem afirma cu încredere că Galaxy Note 7, cel puțin la ora actuală, are cel mai bun ecran integrat vreodată într-un telefon. Concluzia testului a fost cât se poate de clară. ,,Aproape orice test de laborator și măsurătoare scoate la iveală câteva îmbunătățiri în comparație cu Galaxy Note 5 și Galaxy S7.

Încercând să atragă atenția asupra unor particularități, tot Soneira a insistat pe faptul că gamutul de culoare, abilitatea display-ului de a afișa un volum semnificativ de culori, este remarcabil. Din acest motiv, utilizatorii vor vedea mai multe detalii și o adâncime mai mare de culoare.

Deoarece modul în care un panou afișează un set de culori poate fi cu ușurință lăudat sau criticat în același timp, nu poate nimeni afirma cu precizie de 100% că veți fi încântați de ecranul de la Galaxy Note 7. Puteți măcar să afirmați că tehnic, acesta e cel mai bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo