Fujifilm FinePix XP90 e numai bună pentru scufundări și dat de pământ

Fujifilm FinePix XP90 e numai bună pentru scufundări și dat de pământ

În urmă cu câteva zile, cei de la Fujifilm au anunțat o serie de camere foto digitale printre care s-a numărat și Fujifilm FinePix XP90.

Deși există în continuare foarte multe motive pentru care ați fi tentați să investiți într-o cameră foto cu lentile interschimbabile, precum DSLR sau mirrorless, la capitolul compacte vânzările au scăzut foarte mult. Cu toate acestea, prin intermediul noului Fujifilm FinePix XP90, compania japoneză speră să vă convingă să nu mai faceți fotografii cu telefonul în vacanță. Având în vedere funcționalitatea și anduranța acestui model, s-ar putea să și reușească.

Amatorii de scufundări sau cei care pur și simplu nu sunt foarte abili în a avea grijă de un gadget, se pot orienta fără probleme către noua cameră foto digitală compactă Fujifilm FinePix XP90. Ilustrată în imaginea de mai sus, este evident încă de la prima privire că va face față cu brio câtorva șocuri. Mai importante însă decât prima impresie, sunt valorile exacte care definesc această abilitate. Practic, noua cameră FinePix Xp90 rezistă fără probleme la scufundări de până la 15 metri, nu se strică dacă o scăpați de la o înălțime totatlă de 1,75 metri și funcționează la fel de bine și în temperaturi extreme de până la -10 grade.

În ceea ce privește abilitățile de captură ale acestui model disponibil într-o varietate foarte mare de culori, Fujifilm FinePix XP90 este construit în jurul unui senzor de tip 1/2.3 inch CMOS de 16,4 megapixeli. Are un zoom optic de 5x, iar cadrele capturate sunt echivalentul unei lentile wide de 28mm. Pentru preview aveți un LCD de 3 inci protejat cu un strat anti-reflexie. În plus, vine și cu conectivitate wireless, de care puteți profita dacă vreți să vă descărcați fotografiile fără fir sau vreți să vă folosiți telefonul pentru a declanșa captura de conținut foto/video. În rest, are stabilizare optică, filmează Full HD la 60 de cadre pe secundă sau în slow-motion până la 480 de cadre pe secundă. Amatorii de filtre, vor avea 11 opțiuni din care se aleagă.

Disponibilă din luna februarie a acestui an, Fujifilm FinePix XP90 va avea un preț de 230 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: