E oficial, Game of Thrones revine în 2017

E oficial, Game of Thrones revine în 2017

Deși ne pregătim intens pentru primul episod din noul sezon, se pare că nu vom scăpa prea curând de Game of Thrones.

Fanii serialului Game of Thrones sunt foarte numeroși, iar această franciză a devenit atât de profitabilă pentru HBO, încât e greu de spus când se va termina. În același timp, un lucru este sigur, sezonul 6 nu va fi ultimul.

Printr-o postare pe Twitter de pe contul oficial al GoT, tocmai ni s-a confirmat decizia oficială a celor de la HBO în ceea ce privește prelungirea serialului dincolo de sezonul actual. Astfel, aflăm că în 2017 va fi difuzat la TV, prin HBO Now și HBO Go, sezonul 7 din Game of Thrones. În principiu, această confirmare de finanțare din partea gigantului media nu ar trebui să vină ca o surpriză, având în vedere că realizatorii popularei serii au făcut mai multe referințe în trecut către sezoanele șapte și opt.

În altă ordine de idei, Game of Thrones are toate șansele să nu mai continue după sezonul opt, chiar dacă acela nu a fost momentan confirmat de HBO și vom fi nevoiți să așteptăm până în 2017 pentru respectivul gest. Nu trebuie să neglijăm nici posibilitatea ca sezonul 7 să fie ultimul difuzat vreodată, dar aceasta este puțin probabilă.

La ora actuală, povestea din Game of Thrones la TV a depășit deja istorioarele din cărți, deși, nici până acum, nu respectase sființește litera scrierilor lui George R.R. Martin. Ca fapt divers, este foarte probabil ca serialul oricum să se încheie înainte de publicarea ultimelor cărți din serie.

David Benniof și D.B Weiss, creatorii Game of Thrones pentru HBO au afirmat că povestea serialului nu ar trebui să se extindă dincolo de sezonul 8, cu mențiunea că deși toate sezoanele anterioare, inclusiv iminentul sezon 6 vor avea 10 episoade, sezoanele 7 ș 8 vor fi mai scurte.  Momentan, fiecare dintre noi are întrebări legate de destinul lui Jon Snow, dar nu mai avem de așteptat decât până duminică pentru a afla răspunsurile.

game-of-thrones-season-7

Citește și: