Filmul Warcraft vine la pachet cu jocul World of Warcraft

Filmul Warcraft vine la pachet cu jocul World of Warcraft

Filmul ar putea ajuta și la creșterea numărului de jucători de World of Warcraft.

Pentru o perioadă limitată, fiecare bilet pentru filmul Warcraft cumpărat prin intermediul multiplex-urilor participante (Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex și Movieplex) vine cu un fluturaș pentru World of Warcraft Battlechest. Astfel, toți cei care merg la film vor obține înainte de spectacol un fluturaș printat și vor putea activa World of Warcraft pe contul de Battlenet, primind astfel acces la Word of Warcraft plus toate expansiunile, inclusiv Warlords of Draenor, cât și 30 de zile de acces în joc.

În plus, jucătorii de World of Warcraft care se autentifică în joc în perioada 25 mai – 1 august primesc arme inspirate din film. În cazul în care vreți să aflați mai multe detalii, acestea sunt disponibile aiciCodurile sunt valabile pentru conturi battle.net fără altă activare sau subscripție World of Warcraft anterioară, conținutul și funcționalitatea acestora fiind identică cu Word of Warcraft Battlechest. Activarea codului este posibilă până la 1 august 2016.

Nu mai este de mult timp o surpriză faptul că, în ultimii ani, au existat fluctuații masive în ceea ce privește numărului abonaților la World of Warcraft. Până acum însă, niciodată numărul total al plătitorilor de abonament nu a scăzut atât de brusc. Vă spuneam în luna mai a anului trecut că, în doar trei luni, 2,9 milioane de persoane renunțaseră să mai investească bani în WoW. În contextul în care spre finalul lui 2014 numărul abonaților era de aproximativ 10 milioane, puteam afirma fără emoții că aveam de-a face cu o scădere de aproape 30 de procente.

Cât despre filmul Warcraft, trebuie să vă spunem că foarte mulți s-au plâns online în legătură cu stilul mult prea animat al filmului. În același timp însă, există cei care sunt foarte optimiști în privința rezultatului final pentru că Blizzard s-a implicat în mod direct în realizarea sa. Pe 10 iunie veți putea vedea Warcraft la cinema pentru a vă forma propria părere.