Filmul Kingsglaive: Final Fantasy XV va ajunge pe ecrane cu actorii din GoT

Filmul de lung metraj Kingslaive: Final Fantasy XV, inițial, a fost destinat doar pieței din Japonia, cu numele de キングスグレイブ ファイナルファンタジ. Acesta se pare că va ajunge totuși și în cinematografele de la noi dublat în engleză.

Dezvoltat în mare parte de Square Enix și Visual Works, noul film Final Fantasy nu este nici pe departe singura peliculă a cărei acțiune se desfășoară în universul mitic. Intitulat Kingslaive, acesta se pare că va fi lansat, în ce mai mare parte, pentru a detalia mult mai bine povestea din noul joc Final Fantasy XV ce va fi lansat anul acesta.

După ce a ajuns deja în cinematografele din Japonia, în mod evident, cu o coloană sonoră în japoneză, Kingslaive: Final Fantasy XV se pare că va ajunge și în occident, cu o serie de actori vorbitori de engleză în rolurile principale. Pe cei mai mulți dintre ei s-ar putea să-i cunoașteți din Game of Thrones. Pentru a vedea cum se pretează vocile în engleză pe personajele din Final Fantasy, tocmai a fost publicat trailerul de mai sus.

Rolul lui Nyx, un membru al gărzii roiale intitulate Kingslaive va fi interpretat de Aaron Paul, pe care s-ar putea să-l știți din Breaking Bad sau, mai recent, The Path. În principal, Nyx va avea responsabilitatea de a proteja un oracol cu numele de Lunafreya, interpretată de Lena Headey sau Cersei din Game of Thrones. King Regis, tatăl personajului principal din joc, Noctis, va fi interpretat de Sean Bean.

Inițial, Kingslaive: Final Fantasy XV va ajunge în cinematografele din America de Nord într-o lansare limitată începând cu 19 august. Pe 30 august ar trebui să ajungă deja pe diverse servicii de streaming și download on demand. Versiunea Blu-ray și DVD a filmului va putea fi achiziționată începând cu 4 octombrie.

În cazul în care veți achiziționa versiunile Deluxe sau Ultimate Collector’s Edition de Final Fantasy XV pe 30 septembrie, inclus în pachet va fi și filmul Kingslaive.

Alexandru Puiu
05:35 27.07.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video