Filme de Halloween: ce vei putea vedea în cinematografele din România

Filme de Halloween: ce vei putea vedea în cinematografele din România

Dacă nu ai planuri în seara de 30 octombrie și nici nu te atrage vreo petrecere cu costumații, ți-am pregătit o listă de filme de Halloween pe care poți să le vezi la Cinema City.

Filmele de groază vin și cu prețuri „îngrozitor” de mici, ca să se asorteze. Așadar, dacă te atrage ideea de filme de Halloween, poți merge pe 30 octombrie în orice cinematograf Cinema City, unde poți vedea oricare două dintre următoarele filme: “Ouija”, “Camera terorii”, “Inferno”, “Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”. Oferta e condimentată cu scene horror, fantastice, de aventuri şi de acţiune, ca să fie o experiență completă potrivită ocaziei. Prețurile sunt de 21 de lei pentru un film 2D şi 23 de lei pentru un film 3D.

Filme de Halloween: “Ouija”

Filmul spune povestea unei văduve care introduce un nou număr în seria ei de mici scamatorii cu care îşi câştigă existenţa, neştiind că astfel invită în casa ei o forţă malefică. Când fiica cea mică a femeii cade pradă unui spirit nemilos, familia trebuie să trebuie să treacă prin lucruri inimaginabile pentru a o salva şi pentru a alunga spiritul. Din distribuiţie fac parte Elizabeth Reaser, Henry Thomas şi Doug Jones.

Filme de Halloween: “Camera terorii”

Filmul redă o întâmplare înfricoşătoare inspirată din fapte reale. Căutând un nou început, Dana (Kate Beckinsale) şi David (Mel Raido), împreună cu fiul lor Jeremy, în vârstă de 5 ani, se mută din Brooklyn în casa lor de vis, un frumos conac vechi din mediul rural. În pod, descoperă o cameră bizară, încuiată. Dana găseşte cheia, într-un final, și deschide astfel o serie de orori inimaginabile, legate de trecutul înspăimântător al casei. Filmul ”Camera terorii” este regizat de D. J. Caruso, pe baza unui scenariu semnat de Wentworth Miller.

Filme de Halloween: “Inferno”

Regizat de Ron Howard şi avându-i în distribuţie pe Tom Hanks, Omar Sy, Felicity Jones, Ben Foster, Alisha Heng şi Ana Ularu, filmul “Inferno” continuă povestea profesorului Robert Langdon, care este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat şi într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi.

Sub semnul uneia dintre cele mai misterioase şi longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie a lui Dante Alighieri, aventurile din Florenţa ale reputatului profesor au ca scop oprirea unui act terorist, care va afecta soarta fiecărei persoane de pe glob.

Descoperiri futuriste ale ştiinţei, picturi nemuritoare şi explorarea unora dintre cele mai celebre clădiri ale frumosului oraş italian punctează goana lui Langdon spre un deznodământ care ar putea schimba omenirea o dată pentru totdeauna.

Filme de Halloween: „Copiii domnișoarei Peregrine”

În regia lui Tim Burton şi avându-i în distribuţie pe Terence Stamp, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Eva Green, filmul cuprinde imagini fantastice şi captivante, personaje memorabile, bătălii epice şi manipulări unice ale călătoriilor în timp.

Povestea este cea a lui Jake, care află indicii despre un mister care cuprinde realităţi şi timpuri alternative, el descoperă un refugiu secret, cunoscut drept Căminul Domnişoarei Peregrine pentru Copii Ciudaţi.

Pe măsură ce Jake află mai multe despre rezidenţii acestuia şi despre abilităţile lor neobişnuite, el îşi dă seama că siguranţa este o iluzie și că trebuie să îşi dea seama ce este real şi ce nu, în cine poate avea încredere, şi cine este el cu adevărat.

Citește și:
Etichete: