FIFA 17, lansat oficial: România și Canada, principalele țări în care a fost dezvoltat

FIFA 17, lansat oficial: România și Canada, principalele țări în care a fost dezvoltat

FIFA 17 a debutat astăzi în mod oficial și pe piața din România.

FIFA 17 a fost lansat astăzi în mod oficial și în România. Ultimul titlu din cadrul celei mai populare serii de jocuri sport din istorie debutase deja de trei zile în anumite țări, iar primele review-uri au fost pozitive.

Dezvoltatorii au introdus și un mod extrem de interesant, numit ”The Journey”, care vă va permite să intrați în pielea uneia dintre marile speranțe ale fotbalului englezesc, dar și noi sesiuni de antrenament, noi dribling-uri și o serie de schimbări importante în modul carieră. Printre altele, utilizatorii vor avea acces la mai multe detalii în legătură cu finanțele clubului, astfel că nu se vor mai concentra în mod exclusiv asupra bugetului de transferuri și asupra bugetului de salarii, jucătorii se vor dezvolta într-un mod diferit, iar așteptările din partea conducerii vor fi realiste.

eMAG are în prezent și un bundle foarte interesant. Xbox One S 500GB poate fi cumpărat alături de FIFA 17 la un preț foarte bun de AICI.

Dacă v-ați interesant în legătură cu FIFA 17 în ultimele luni, atunci probabil ați văzut o grămadă de materiale în care se spunea că responsabili de dezvoltarea jocului au fost cei de la EA Canada. Acesta este doar jumătate din adevăr, deoarece, alături de ramura canadiană a companiei, EA Romania a avut un rol extrem de important. Echipe din numeroase țări au contribuit, într-un fel sau altul, la crearea jocului, însă cele din România și Canada au avut cele mai importante roluri.

Și nu ne referim aici doar la aspecte legate de testare sau de optimizare pentru vreo anumită platformă. Electronic Arts Romania se pare că a fost implicată în absolut fiecare aspect legat de crearea jocului, de la inteligența artificială care controlează jucătorii, până la grafică, mecanică și testare.

După cum era de așteptat, la evenimentul de lansarea organizat la sediul EA din București a fost adusă în discuție și posibilitatea includerii unei echipe românești în joc. În FIFA 17 nu vom beneficia de așa ceva, astfel că nu putem decât să sperăm că EA va include măcar o echipă din țara noastră în FIFA 18.

FIFA 17 este disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 și PC.

Citește și: