Vei putea folosi 3D Touch pe Facebook pentru a previzualiza poze și linkuri

Vei putea folosi 3D Touch pe Facebook pentru a previzualiza poze și linkuri

Facebook și Apple au decis să meargă mână în mână prin a oferi utilizatorilor lor posibilitatea de a previzualiza poze și linkuri pe Facebook cu ajutorul funcționalității 3D Touch.

Dacă momentan utilizatorii de iPhone-uri pot folosi 3D Touch pentru a posta actualizări de status, filme și fotografii într-un mod cât mai rapid, Facebook plănuiește să extindă setul de opțiuni oferite de 3D Touch într-un viitor apropiat.

Printre acestea se numără posibilitatea de a vedea succint profilele prietenilor tăi, opțiunea de a vedea mai îndeaproape pozele, diferite linkuri, grupuri și evenimente care îți apar pe timeline, fără să fie neapărat nevoie să le accesezi din plin. De asemenea și iconița de Facebook din iOS va primi o îmbunătățire ce-ți va permite să-ți accesezi în mod imediat timeline-ul.

Din păcate noul update nu va veni imediat, ci va fi disponibil doar unui număr limitat de utilizatori până când va putea fi folosit de toată lumea. De exemplu, Instagram deja folosește unele din aceste opțiuni, așa că nu cred că ar fi o problemă prea mare pentru Facebook să le implementeze în propria rețea socială într-un mod cât de cât funcțional. Tot ce putem face acum e să sperăm că firma lui Zuckergerg n-o să întârzie prea mult aplicarea acestui update.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: